Betöltés...

Plüss bilincs kézre – piros

Ár: 4.390 Ft

Régóta árulunk piros plüss bilincseket. Az évek során ez volt az egyik kedvenc berendezésünk, amelyet különösen a kezdők keresnek. A masszív és minőségi feldolgozásnak köszönhetően minden vadonban elbírnak.

Első pillantásra egy ártatlan pár segítsége felpörgeti a libidót . A partnerednek való uralom vagy behódolás érzése felkavarja a vért az ereiben . Szívesen belevetheti magát a csábító játékokba, például egy bűnözővel és egy szexi rendőrnővel.

A bilincsek klasszikus megjelenésűek, mint a bilincsek. A karkötőket rövid lánc köti össze. A tömör fém anyag kicsit olyan, mint a rendőrségi felszerelés. A csomagban plüss, levehető ujjakat is találsz, amelyek kényelmet nyújtanak a megszelídített párnak.

Az irányítás olyan egyszerű, mint egy pofon. Helyezze be a Kulcsot a zárba , forgassa el és fordítsa el, hogy kioldja a bilincsben lévő reteszelt fogakat. Kár, hogy az áldozat kulcshasználat nélkül is kikerülhet a hatalom karmaiból. Viszont legalább nem fogod felforgatni a lakást, ha valahol megbújik.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Plüss bilincs kézre – piros" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem