Betöltés...

HOT Silc glide síkosító olaj (50 ml)

Ár: 3.960 Ft

A HOT Silc glide szilikonolaj kisebb, utazási méretben lenyűgözött minket prémium minőségével és elképesztő csússzósságával. Ez a semleges pH-jú síkosító játék közben nem szárad ki, így vaginális és anális szexhez is alkalmas. Az egész testet érintő erotikus masszázs során is értékelni fogja, mert jól terül el és szívódik fel, nem csomósodik, hidratálttá és simává teszi a bőrt.

Az olajhoz hasonló konzisztenciájú, selymes szilikon tartalmának köszönhetően a síkosító gyengéd az intim területek érzékeny bőréhez. A gél csúszós réteget hoz létre a bőrön, amely megvédi a szex során igénybe vett nyálkahártyát az esetleges horzsolásoktól és apró repedésektől. Tesztelőink a pénisz vagy a csikló gyengéd masszírozása során is szívesen használták a HOT Silc glide terméket.

Tetszik enkünk, hogy a szilikonolaj nem teszi tönkre a latex óvszert, a PVC-ből vagy latex anyagból készült erotikus segédeszközöket. Ezért nem kell lemondania kedvenc dildójáról az orgazmus felé vezető úton. A termék összetételében nem talál semmilyen biológiai olajat, tartósítószert vagy színezéket.

A síkosító finom virágillata kellemes, pihentető hangulatot idéz szex és masszázs közben, ugyanakkor nem zavarja meg az intim előjáték élményét.

Sajnos minden szilikon alapú síkosító gél ragacsossá teszi a szilikon játékok nem porózus felületét, és nehezebb lemosni őket a bőrről. De ha Ön a vízi játékok szerelmese, hosszú, izgalmas pillanatokat fog élvezni még a meleg vízsugár alatt is.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.09.27
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "HOT Silc glide síkosító olaj (50 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem