Betöltés...

Fleshlight Pink Lady vagina (25 cm)

Ár: 25.990 Ft

A népszerű Fleshlight vaginák legkeresettebb modellje. Csúcsminőségű anyag, belül sima, kiemelkedések nélkül – egy fiatal női vagina valósághű megjelenítése. Életnagyságú, megfelelően nagy a méretesebb péniszhez is. Ha a nagy, zseblámpára emlékeztető tokba van zárva teljesen feltűnésmentes. Senki sem jönne rá, mi rejtőzik belül. A fedő eltávolítása után szép és valósághű formájú, rózsaszín színű vagina jelenik meg. Puha és lágy tapintású. A Fleshlight Pink Lady hátránya a bonyolultabb karbantartás. Minden használat és mosás után célszerű a mellékelt púdert felvinni a felületére. Csak így marad meg hosszú ideig az anyag egyedülálló puhasága és természetessége. A csomagolás fotója változhat, a gyártó gyakran módosítja.

Használat:

Az első használat előtt vegye ki a vaginát a csomagolásból (húzza ki a fehér, megerősítő csövet a nyílásból, mely arra szolgál, hogy a Fleshlight vagina formája szállítás közben megmaradjon), mossa le meleg vízben, szárítsa meg óvatosan, majd tegye vissza a tokba. Kenje be a vagina bemenetét (és a péniszt) vízbázisú síkosítóval. Ne használjon szilikonos és masszázs olajokat. Óvatosan feszítse szét a nyílást az ujjaival, és helyezze be a péniszt, majd folytassa közösüléshez hasonlóan.
A vaginában lévő vákuum a tok alján található szelep kinyitásával és zárásával szabályozható.

Gyakran ismételt kérdések (a gyártó webhelyéről lefordítva)




 




1) Ezt a vaginát hosszúéletűre tervezték?
A puha, hajlékony, vibráció nélküli Real Feel Super Skin® maszturbációs feltétek szabadalmaztatott, kiváló minőségű anyagokból készültek, amelyeket a vad szex hű utánzására szánták. A formázott hüvely a robusztus tokban van elrejtve, amely egy közönséges zseblámpára emlékeztet, így könnyű és diszkrét tárolást tesz lehetővé. Könnyen használható és tisztítható, és 100 százalékban biztonságos. Megfelelően használva a Fleshlight vagina nagyon sokáig fogja Önt szolgálni!




 




2) Mekkora a Fleshlight vagina?
Körülbelül 10 hüvelyk (23 cm) hosszú és 4 hüvelyk (10 cm) átmérőjű.




 




3) Vibrációs?
A Fleshlight normál működéséhez nincs szüksége elemre vagy áramra. A Fleshlight Vibro azonban 3 Fleshlight mini vibrátort használ, amelyek intenzív vibrációt keltenek.




 




4) Miből vannak? Latexből, műanyagból vagy szilikonból? Ftalátokat tartalmaz?
A Fleshlight vaginák Real Feel Superskin anyagból készülnek. Az anyag pontos paraméterei szabadalmaztatott cégtitok. Egyetlen más művagina sincs ennyire jól és minőségesen elkészítve! A Fleshlight vagina anyaga nem tartalmaz ftalátokat!




 




5) Hogyan kell használni a Fleshlight vaginát?
Melegítse fel a Fleshlight vaginát (miután kivette a műanyag tokból) egy vízzel megtöltött edényben vagy egy langyos vízzel teli mosdóban. Ha szükséges, engedje le a vizet, és ismételje meg az eljárást új, meleg vízzel. NE HASZNÁLJON forrásban lévő vizet vagy mikrohullámú sütőt! Vegye ki a hüvelyt a vízből, óvatosan rázza le róla a maradék vizet, és tegye a műanyag tokba. A vákuum megváltoztatásához beállíthatja a tok végén lévő kupakon a feszességet. Használjon elegendő mennyiségű síkosító gélt, amelyet közvetlenül a vagina szájára és belülre kell felvinni. A fleshlight most használatra kész.




 




6) Hogyan kell tisztítani a Fleshlight vaginát?
Mi a legjobb módja a Fleshlight tisztításának?
Csak vegye ki a belső hüvelyt a műanyag tokból, és öblítse le langyos vízzel. Ezután hagyja megszáradni. Ne használjon szappant vagy más vegyszereket. Igényes tisztításhoz egy kevés izopropil-alkohol használatát javasoljuk. A vagina puhaságának megőrzéséhez használjon Fleshlight púdert. Ezt vigye fel a hüvely felületére, és rázza le a felesleget. Nem javasoljuk a test- vagy babapúder használatát.




 




7) Hogyan lehet a legjobban megszárítani a Fleshlight vagina belső rétegeit?
Rázza ki a lehető legtöbb vizet, és hagyja jól szellőző helyiségben – ablak közelében vagy ventilátor mellett. A gyors száradás érdekében fűzzön át egy vékony rongyot vagy törülközőt – tehát az egyik végén be, a másikon ki. Amikor visszahelyezi a hüvelyt a műanyag tokba, győződjön meg arról, hogy mindkét lyuk nyitva van és szabadon átjárható, hogy a levegő keringhessen.




 




8) Használhatom a Fleshlight vaginát zuhany alatt vagy fürdőkádban?
Igen, használhatja a Fleshlightot a zuhany alatt vagy a fürdőkádban. Amíg a vízben áztatás nem okoz gondot, ügyeljen arra, hogy a bélés ne érintkezzen a szappannal – károsíthatja az anyagot!
A szappan Önt is csíphetné, ha érintkezne a péniszével.




 




9) Használhatok Fleshlight vaginát óvszerrel?
Bár nem szükséges Fleshlight vaginát óvszerrel használni (ha csak saját maga használja), a Fleshlight vaginának az óvszer használata nem árt.




 




10) Miért ragadós a belső bélés öblítés és szárítás után?
A maszturbációs betét nem hibás vagy sérült. A betét ebben a ragadós állapotban tárolható. Használat előtt melegítse fel langyos vízben, hagyja megszáradni és kenje be síkosítóval. Ha azt szeretné, hogy a vagina sima és puha legyen, használjon Fleshlight púdert.




 




11) Túl gyorsan érem el az orgazmust, mit tegyek?
Próbálja ki a Fleshlight STU-t. Az STU-t a szex meghosszabbítására és a szexuális állóképesség fejlesztésére tervezték.




 




12) Milyen síkosítókat használhatok?
Javasoljuk a vízbázisú síkosító gélek használatát. Szilikon olajokat nem szabad használni, mert idővel, lassan tönkreteszik a Fleshlight anyagát. Az olajos kenőanyagokkal történő használat miatt megsérült hüvelyek nem cserélhetők vagy nem téríthető vissza az áruk.




 




13) Fekete foltok keletkeztek a bélésen, mit tegyek?
Ez néha megtörténhet, ha a Fleshlight vagina belső bélését nedves állapotban, nem szellőző helyen tárolták. Az eltávolításhoz használjon egy kevés izopropil-alkoholt, a foltoknak könnyen eltávolíthatóknak kell lenniük.




 




14) Elég idős vagyok a Fleshlight használatához?
Minden korosztályú férfiak minden nap felfedezik a Fleshlight vaginát! A feltüntetett életkor 20 és 50 év között változik. A Fleshlight-ot 18 éves kortól bármely férfi használhatja.




 




15) Szűz vagyok. Használhatom a Fleshlight-ot?
Tippek újoncoknak:
A Fleshlight nagyszerű kezdet, egy hely a szexuális élet megkezdéséhez. Az 1 000 000 eladott darab között biztosan nem Ön az első, aki szűz. A kézről a Fleshlightra való átállás nem egyszerű, de egy lépéssel közelebb kerülhet a valódi szexhez. Javasoljuk a Fleshlight vagina használatát a gyakorláshoz és az igazi vaginából származó érzések megismeréséhez. Amikor lehetőség adódik a szexre, többé-kevésbé aggodalom nélkül várhatja azt. Elegendő tapasztalat birtokában tovább bírja majd szex közben. A legnagyobb hiba, amit elkövethet, ha túl gyorsan adja fel. Egy kis időbe telik, mire új trükköket tanul és megismerkednek. Győződjön meg arról, hogy elegendő síkosító gélt használ, és Fleshlight vagina megfelelő hőmérsékletre van felmelegítve – akkor az élmény nagyon közel álló lesz a valódi szexhez. Próbáljon ki különböző pozíciókat, beleértve a mindkét kéz elengedését.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fleshlight Pink Lady vagina (25 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem