Betöltés...

Funny Orange Next Gen vibrátor (12 cm) + ajándék Toybag

Ár: 16.370 Ft

Szeretjük a kicsi, erős vibrátorokat, amelyek elférnek a táskájában, és még a legvadabb macskáknak is megfelelnek. Ugyanakkor szeretünk párban játszani, és erotikus játékokat beiktatni az előjátékba és magába a szexbe. Ezért összeálltunk a gyártóval, hogy eljuttassuk a Funny Orange Next Gen vibrátort a tökéletességig. A kompakt csiklójátékok kategóriájának többi eszközéhez képest előnye, hogy egy adott helyet célzottan stimulál, 2 cserélhető tartozékkal együtt, amelyeket a pénisz stimulálására vagy a combok masszírozására használhat. Multifunkcionális kialakítása ezért az utazó párvibrátorok közé sorolja, és minden szenvedélyes kalandornak ajánljuk, aki erős, közvetlen és érzéki stimulációra vágyik.

Imádni fogja a puha szilikon feltéteket. Az első közülük egy ecsetre hasonlít. Tesztelőink leginkább a test masszírozására használják az előjáték során. A sörték sajátos, zúgó hangot adnak ki, amikor a rezgések be vannak kapcsolva, de nem hallja őket, amikor a testéhez helyezi őket. A második, kétfog alakú feltét a nyúl füleire hasonlít. Alkalmas a pénisz stimulálására vagy a csikló gyengéd stimulálására, amit a mancsok közé foghat, és nem szokványos oldalmasszázzsal kezelheti. Az erogén zónák stimulálásához tartozékok nélkül is használhatja a vibrátort, és a fémgolyókat végigfuttathatja a testén, amelyek kellemesen hidegek. Csak ügyeljen a hosszú szőrszálakra, amelyeket az eszköz meghúzhat. A lapos fedő elsősorban a vibrátor fém kiemelkedéseinek védelmére szolgál, de használhatja lapos felületként is a csikló célzott stimulálásához.

A hosszú, vékony fogantyú jól illeszkedik a kézbe. A ferde végén egy vezérlőgombot és egy töltőportot találunk.

A vibrátor magja tartós ABS műanyagból készült, amely intenzíven továbbítja a rezgéseket a segédeszköz teljes hosszában. A felső szilikonréteg selymesen puha és kellemes tapintású. Hipoallergén és nem porózus tulajdonságainak köszönhetően könnyen tisztítható.

Az erős vibráció intenzíven átvitelre kerül a tartozékokra10 vibrációs program segítségével, a Funny Orange Next Gen vibrátorral ezért intenzív és bűnösen kéjes orgazmusokat fog átélni, amelyektől gyorsan függővé válhat.

A vibrátor közepesen vízálló felülettel rendelkezik, így játszadozás után könnyen és gyorsan lemoshatja folyó víz alatt.

Nagyra értékeljük a modern USB töltést, mellyel akár menet közben is töltheti a segédeszközt power bankkal.

Atest a Cseh Állami Egészségügyi Intézettől: Törődünk az Ön egészségével, amiből mindannyiunknak csak egy van. A Funny Orange Next Gen vibrátor elefántműhelyünkből származik, és a Cseh Állami Egészségügyi Intézettől kapott tanúsítványt. A vele való játékok ezért biztonságosak.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Funny Orange Next Gen vibrátor (12 cm) + ajándék Toybag" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem