Betöltés...

Fleshlight Vibro Touch vagina (25 cm)

Ár: 26.990 Ft

A népszerű Fleshlight Pink Lady vagina vibrációs változata hatékonyan továbbítja az erős vibrációt a hüvely teljes hosszában a pénisz felé. Az urak szinte úgy élvezik majd az érzéseket, mintha párjukkal szexelnének, dupla stimulációval fűszerezve, amelytől spriccelni fognak a boldogságtól. A vibrációs patronok száma szabályozható, és ezt a kezdő és haladó játékszeretők is értékelni fogják.

A markáns barázdákkal ellátott belső szerkezet minden egyes behatolásnál intenzíven stimulálja a férfi büszkeséget. Az édes érzéseket fokozza a puha Superskin anyag, amely hűen utánozza az emberi bőrt. Ennek köszönhetően a vagina a felmelegedés után jól vezeti a hőt és képes azt megtartani játszadozás közben.

Három vibrációs patron gondoskodik az erős rezgésekről, amelyeket a masszázshüvely külső oldaláról helyezhet be a rugalmas hurkokba. Az urak a vibrációs motorok hozzáadásával vagy kivételével hangulatuk szerint beállíthatják a vibráció intenzitását. Azt tapasztaltuk, hogy a vagina vibráció nélkül is nagyszerű. A közös játszadozások során a szabad minivibrátorokat használhatja például a gát, az anál környéke, a mellbimbók vagy a csikló izgatására.

Élvezze a csodás orgazmust a zuhany alatt vagy pihentető fürdőben a fleshlight teljesen vízálló kezelésének köszönhetően. De ne felejtse el kivenni a vibrációs patronokat, azok nem a vízbe valók.

A Fleshlight Vibro Touch vagina viszonylag csendesen működik, így nem ébreszti fel a gyerekeket vagy a szomszédokat.

A kemény tok még a vadulást is kibírja, így ne kímélje ezt az életnagyságú, vibráló hölgyet. A fogantyú alján egy forgószelepet talál, mellyel játék közben szabályozhatja a vákuum erejét.

A Fleshlight márka kiváló minőségét az elégedett ügyfelek ideje és tapasztalata tesztelte szerte a világon. A mi elefánt játékkedvelőink is megszerették, több száz véleményben osztották meg tapasztalataikat.

Semmi sem tökéletes, és ezzel a vaginával kapcsolatban is találkoztunk néhány hiányossággal. Néha előfordul, hogy egyes vibrációs motorok, amelyek közvetlenül a gyártótól származnak, nem működnek. Sajnos ezt nem tudjuk ellenőrizni és az esetleg nem működő patronokat újakra cserélni, mert a motorok az eredeti csomagolásukban vannak.

Minden fleshlight karbantartása körülményesebb, és a Fleshlight Vibro Touch vagina sem más ebben, de az erős orgazmusok és az annyira kellemes érzések, mint a valódi szex során, megérnek egy kis erőfeszítést.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fleshlight Vibro Touch vagina (25 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem