Betöltés...

Spanyol légy Sexy Elephant Extra STRONG+ (30 ml)

Ár: 6.595 Ft

A spanyol legyeket időtlen idők óta használták afrodiziákumként, és találhatunk rájuk utalásokat Sade márki munkáiban is, aki állítólag a jobb szexuális élmény érdekében használta őket. Eredeti összetevőjük a kőrisbogár nevű, apró rovar volt, amely még mindig nagy számban él a napfényes Spanyolországban. Ez az oka annak, hogy a spanyol légy becenevet kapta. A múltban ezt a kis bogarat összetörték, majd a kapott port erős afrodiziákumként használták, mert kantaridint tartalmaz, amely még kisebb dózisokban is növeli a kismedencei szervek vérellátását. Növeli a nemi szervek érzékenységét és pozitívan befolyásolja az erekciót. A kantaridin nagyobb dózisokban az egészségre gyakorolt káros hatásai miatt már nem fog találkozni a spanyol légy eredeti receptjével.

A Sexy Elephant Extra STRONG+ elefántműhelyből származó, modern spanyol légy vegán és biztonságos az egészségre. Továbbfejlesztett formulájuk, lágy gyógyszertári illattal és világos borostyánszínnel, a C-vitamin és az L-arginin kiegyensúlyozott keverékét képviseli. Ez az étrend-kiegészítő vásárlóink között az egyik legnépszerűbb termék.

A 30 ml-es kiszerelés 10 alkalomra elegendő. Az adagokban növeltük a hatóanyag mennyiségét és egyszerűsítettük az adagolást. Ne számolja a cseppeket, egyszerűen csepegtessen ki egy teáskanálnyi keveréket, és fogyassza el 30 perccel a tervezett szex előtt. Mostantól minden adagban még több hatóanyag található.

Az L-arginin aminosav a szervezet saját anyaga, amely a szövetekben a nitrogén-monoxid prekurzoraként működik. Ez azt jelenti, hogy részt vesz a termelésében. Az argininhiányban szenvedő férfiaknak nehézségei lehetnek az erekcióval, ezért pótolniuk kell azt.

A C-vitamin támogatja a teljesítményt, az állóképességet és a hangulatot, nem csak szex közben. Biztosítja az idegrendszer megfelelő működését és a jó lelki állapotot is. Ez segít kezelni a stresszt és ellazulni egy nehéz nap után. Serkenti az energia-anyagcserét, ami elengedhetetlen a szex közbeni teljesítményhez és állóképességhez, valamint az esti fáradtság leküzdéséhez. Végül, de nem utolsósorban a C-vitamin jótékony hatással van az immunrendszer és a szervezet védekezőképességének erősítésére.

Sajnos a spanyol légy mindenkinél másképp működik. Termékünk cselekvésre ösztönözheti Önt, de ne várjon tőle csodát. A termék eltérően hat az otthoni légkörtől, lelki állapottól, hangulattól vagy aktuális egészségi állapottól (cukorbetegség, stressz, egyes tompító hatású gyógyszerek stb. a szexuális vágy gyilkosai) függően. Vásárlóink többsége pozitívan értékeli a spanyol legyeket, ezért többször is vásárol belőlük, de vannak olyanok is, akiknek az étrend-kiegészítő nem váltotta be a hozzá fűzött reményeiket. Ezért ne feledje, hogy az erotikus impulzus, a szenvedély és a megfelelő időzítés szintén fontosak a kölcsönös szexuális izgalom serkentéséhez. Ezért vegyen be szexi fehérneműt, érzéki masszázst vagy serkentő síkosító géleket és egyéb erotikus játékokat a csábításba és az azt követő játékba.

Javasolt felhasználás és adagolás:
Használat előtt jól rázza fel az üveget. A cseppek esetleges elhomályosodása nem jelent problémát.  Tegyen be 3 ml-t (1 teáskanál) a nyelve alá, italba vagy ételbe, körülbelül 30 perccel a szexuális tevékenység előtt. Ne lépje túl az ajánlott napi 3 ml-es adagot 24 órán belül.

Tesztelőink felfedeztek egy trükköt a teáskanálos adagolásnál. A keskeny nyakú, műanyag csepegtető néha nem akar együttműködni, így néha lassan csöpög, néha egyáltalán nem, végül sugárban jönnek ki belőle a cseppek. Egy teáskanál használatának köszönhetően óvatosan eltávolíthatja a csepegtetőt az üvegből, és közvetlenül az üvegből öntheti ki a spanyol legyeket.

A cseppek enyhén keserű-savanyú ízűek, ami teljesen elveszik az ételben vagy az italban. A spanyol legyeket egyedül is élvezheti, vagy párjával együtt használhatja őket egy izgalmas rituális italként, egy érzéki vacsora formájában, vagy egyszerűen csak a nyelve alá csepegtetheti. A légy együttes fogyasztása itallal vagy étellel, erotikus ingerekkel és más vizuális vagy érzékszervi ingerekkel alátámasztva bizonyult a leghatékonyabbnak számunkra, valamint vásárlóink számára. Ez a kombináció tökéletesen felébreszti a szex iránti vágyat, az izgalmat és a sóvárgást, hogy egyesüljenek egymással.

Élvezze a spanyol legyeket például ízletes pezsgőbe keverve, miközben kedvenc zenéjét hallgatja, vagy szexi fehérneműbe öltözik. Minél erotikusabb légkört varázsol otthon, annál jobban hat a spanyol légy Önre vagy partnerére. Ha pedig azt veszi észre, hogy péntek este a kedvese kimerült a munkától, rejtse el egy időre a spanyol legyeket az éjjeliszekrénybe, és inkább kényeztesse párját egy kellemes masszázzsal. Ez tökéletes feltételeket teremt a spanyol szerelmi elixírrel való másnapi kísérletezéshez. Megpróbáltuk a legyeket palacsintára ejteni, vagy joghurtba keverni. Egy ilyen reggeli az ágyban, afrodiziákumokkal fűszerezve jobban talpra állítja az embert, mint egy erős kávé.

Figyelmeztetés:
A Sexy Elephant Extra STRONG+ spanyol légy L-arginint és C-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő. Ne használja a változatos és kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód helyettesítésére. Terhes és szoptató nőknek nem ajánljuk a terméket. Tartsa a spanyol legyeket gyermekektől távol, hűvös és száraz helyen tárolja.
Felhasználás eddig / Tételszám: lásd a csomagolás alján.
Ha vérhígító gyógyszert szed, cukorbetegségtől vagy magas vérnyomástól szenved, konzultáljon orvosával a spanyol légy használatáról. Kövesse az ajánlott adagolást.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Spanyol légy Sexy Elephant Extra STRONG+ (30 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem