Betöltés...

Adon hosszabbító péniszköpeny

Ár: 3.090 Ft

A pénisznagyobbítás egyszerűen és gyorsan nem jelent problémát. Az Adon hosszabbító köpeny péniszhez 5-6 cm-rel meghosszabbítja a férfi büszkeségét. Egy pillanat alatt a férfi lesz az egyetlen alfahím a házban. Lenyűgözött minket ez a köpeny a jellegzetes kiemelkedéseivel, amelyek szex közben stimulálják a hüvelyt, melynek ezáltal növekszik a vérkeringése, és érzékenyebbé válik. Az ezt követő orgazmus a gyönyör teljes robbanása a nő számára. Éppen ezért az olyan tapasztalt párok, ahol a nő maximális feltöltődésre vágyik, sok forró pillanatot fognak élvezni a köpennyel.

Nagyra értékeljük a köpeny puha, gumis anyagát, ami megkönnyíti a felhelyezést. A jellegzetes, de hajlékony kiemelkedések kellemesek és izgalmasak a stimuláció során.

Rugalmasságának köszönhetően a köpeny tökéletesen illeszkedik minden péniszhez. Így akár nagyobb átmérőjű férfiak is viselhetik. A tesztelés során azonban azt találtuk, hogy az ideális használati idő körülbelül 30 perc. Javasoljuk, hogy az ismételt használat között legalább 60 percet várjon, hogy ne károsítsa a pénisz vérellátását.

Az Adon köpeny karbantartása nagyon egyszerű. Anyaga közepesen vízálló, ezért csak öblítse le a köpenyt folyó víz alatt.

Az Adon erotikus segédeszköz nem szolgál védelemként a terhesség ellen. A köpeny végén bár talál egy mélyedést, amely az ejakulátum tartályaként szolgál, de ne hagyatkozzon a köpeny átjárhatatlanságára.

A hosszabbító köpeny nem kompatibilis az óvszerekkel. Ezért ne tegye fel a felhelyezett óvszerre, mert az elszakadhat.

Kicsit sajnáljuk, hogy a köpeny alsó szélén (és néha a felületén is) apró, gyártás közben keletkező hibák láthatók. Szerencsére ezek az apró szépséghibák nincsenek hatással a köpeny élettartamára. Az ilyen típusú segédeszközöknél gyakoriak az esztétikai hibák.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Adon hosszabbító péniszköpeny" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem