Betöltés...

Fun Factory Smartballs Teneo Duo gésagolyók, piros

Ár: 5.840 Ft

Szeretjük a Fun Factory játékokat, mert garanciát jelentenek a minőségre, kifinomult dizájnnal és nagyszerű csomagolással rendelkeznek. És ez alól a Fun Factory Smartballs Teneo Duo sem kivétel. Viszont gyengébb a mechanikai rezgésük, ami nem nagyon növeli a vérbőséget az ágyékban. Azoknak a nőknek, akik erős vibrációkkal szeretnék kényeztetni hüvelyüket, ezért a kidolgozott Love Balls II vibrációs modellt ajánlunk 10 vibrációs program gazdag választékával. Ez az egyedülálló 2 az 1-ben segédeszköz a gésagolyókat és a vibrációs tojást egyesíti, hogy igazán lédús ágyékot biztosítson. A távirányítónak köszönhetően nyilvános helyen is megfűszerezheti vele az előjátékot.

A Fun Factory Smartballs Teneo Duo, piros remek formával rendelkezik, aminek köszönhetően könnyen behelyezhető. A keskenyebb hegye úgy csúszik a hüvelybe, mint kés a vajba. Szeretjük az ujjhoz tervezett mélyedést, aminek köszönhetően könnyen becsúsztatható. A Fun Factory szilikonja az egyik legjobb a piacon, puha és kellemes. A golyók szilikonnal vannak bevonva, a mag pedig elasztomerből készült.

A golyók közepes rezgésűek. Kiváló választás kezdőknek és fiatal hölgyeknek. A séta és a sportolás mellett vigye magával a golyókat az uszodába is. A szokásosnál többet fog úszni, és jobban fogja élvezni is. A golyók teljesen vízállóak, így gond nélkül átadhatja magát velük a vízi szórakozásnak.

A golyók egyszerű dizájnúak, amit különösen nagyra értékelünk, ha a karbantartásról van szó, ami ennek köszönhetően gyors és egyszerű. A gésagolyók napközbeni viselésének nagy előnye a medencefenék erősítése. Ez pozitív hatással van mind a nők egészségére, mind a partneri szexre, amikor a nő intenzívebben élvezi, míg a férfi péniszét erősebben szorítás éri.

Mivel ez egy népszerű márka, a golyóknak valamivel magasabb az ára. Ennek ellenére remek gésagolyókról van szó, amelyek elsősorban minőségi kidolgozásukkal és igényes dizájnjukkal kedveskednek a nőknek, amiről a világhírű német gyártó, a Fun Factory gondoskodott.

Összehasonlítás más modellekkel:


Rezgés intenzitása: 2/3 (átlagos)
Zajszint: 3/3 (legjobb)
Anyag: 3/3 (legjobb)
Karbantartás: 3/3 (legjobb)

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fun Factory Smartballs Teneo Duo gésagolyók, piros" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem