Betöltés...

LELO Gigi II szilikon vibrátor (16,3 cm)

Ár: 68.865 Ft

A LELO Gigi II vibrátor domináns lapított hegyével vonz. Együtt a hétköznapi design, a vibrátor lesz egy szem mágnes, amelynek nincs verseny annak G-pont vibrátor kategóriában. Azonban nem csak a G pont irritálására alkalmas. Tesztelőink szerint azok a nők is elégedettek lesznek vele, akiknek irritálniuk kell a csiklót. A vibrátor lapított hegye egy csepp síkosító géllel a csikló masszírozására is alkalmas.

A LELO Gigi II ívelt formája lehetővé teszi, hogy a vibrátor hegye jobban illeszkedjen a G-ponthoz, ami intenzíven stimulálhatja azt. Emiatt a vibrációs motor ügyesen van elhelyezve a vibrátor csúcsán.

A LELO gyártó büszke segédeszközeinek kiváló minőségére, amelyek antiallergén anyagokból , például szilikonból és PC-ABS műanyagból készülnek. Ezért amikor a vibrátort a kezedbe veszed, puha és sima felületet fogsz érezni, ami ölelkezésre és játékra ösztönöz. A fehér és strapabíró PC-ABS műanyagból készült vezérlő kibírja az ismételt és néha egy kicsit dühös szorítást is. A vibrátor többi részét bársonyosan puha szilikon borítja.

A női ölelés élvezetét erős, hatfokozatú rezgések biztosítják , amelyeket egy vibrációs motor hajt meg, amelyet a vibrátor hegyében talál.

Ezen kívül a LELO Gigi II 4 pulzusprogramot is kínál, így jó orgazmusra számíthat.

Szeretjük, hogy a vibrous az egyik fürdőmatrac. Ez azt jelenti, hogy sok időt tölt a fürdőben vagy a zuhany alatt, és az életen gondolkodik, és azon is, hogyan tudna a legjobban kielégíteni Önt.

Értékelni fogja a hallgatását, akárcsak a tesztelőnk, amikor a vágy nem hagy aludni, miközben partnere a szomszédban horkol. Ilyen pillanatban csak ki kell húzni Gigit a fiókból, és megkínálni egy finom kört. Ha nem sikítasz, senki (még a kutya sem) veszi észre, hogy valami zümmög a paplan alatt.

A praktikus USB töltéssel bárhol töltheti a LELO Gigi II-t. Otthon, az autóban és a power bank kéznél, akár vonatozás közben is.

Kicsomagoláskor élvezni fogod a táskát is, amelyben a vibrátort tárolhatod.

Sajnos, ahogy mondani szokták – mindennek ára van, Gigié pedig egy kicsit magasabb. Szerencsére a LELO az egyik legjobb és bevált gyártó, így az elköltött pénz megéri.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "LELO Gigi II szilikon vibrátor (16,3 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem