Betöltés...

xTRA hosszabbító péniszköpeny

Ár: 7.340 Ft

Uraim, ön vagy párja szeretne nagyobb péniszt, de a természet nem ruházta fel ennyire? Ne hajtsd le a fejed. Az elefántok tudják, mit kezdjenek vele. Az xTRA péniszhosszabbító hüvely a férfi büszkeségét idézi, és akár nyolc centiméterrel meghosszabbítja a pénisz. A készülék kompenzálja a pénisz és a hüvely mérete közötti természetes különbségeket, így ha egy férfinak kisebb a pénisze, mint egy nőnek, akkor a hüvely a legegyszerűbb megoldás .

A jellegzetes, sima felületű makk könnyen becsúszik az elülső lyukba, és a férfi önbizalma nő a partner nagyobb elégedettségével. A hüvelyt a vibrátor vagy vibrátor meghosszabbításához is használhatja. Szép változás. Tapasztalt tesztelőink azt találták, hogy az ejakuláció késleltethető a hüvely segítségével, és élvezték a vákuum érzését, amely minden egyes ütközéssel keletkezik. A pénisz első felhelyezése kissé ügyetlen lehet, de kis gyakorlással meg tudod csinálni a bal hátvédet.

A hüvely felső részén található jellegzetes, de rugalmas bordák stimulálják és irritálják a hüvelyt szex közben. Élvezni fogja az intenzív örömöt és a változást.

A rugalmas TPE anyag tökéletesen alkalmazkodik a pénisz méretéhez. Az alsó befűző rész durvább textúrájú, és az óvszerhez hasonlóan a péniszre kerül. A hornyolt rész nem olyan erős, mint a felálló pénisz, de ez a tulajdonság nincs hatással a hüvely működőképességére. Az anyag a hosszabbító hüvely tetején megerősített.

A vízállóságnak köszönhetően a zuhany alatt vagy a medencében is ugrálhatsz a hosszabbító karmantyúval, így zöldek a vízi játékok.

A péniszfedő nem irritálja annyira a makk hegyét, mint szex közben, így segít késleltetni a férfi magömlést. A szokásosnál tovább élvezheti az ilyen finom pillanatokat.

A hüvely tetején található egy tartály, amely óvszerként tartja az ejakulátumot, így az utolsó cseppig élvezheti a nagyszerű orgazmust. Az áteresztőképessége nem 100%, ezért a hüvelyt ne tekintsük terhesség elleni eszköznek.

A hosszabbító hüvelyt a csupasz péniszre helyezik, így nem kompatibilis az óvszerrel, de elegendő fogamzásgátló védelemmel és a hüvelyben lévő ejakulációt visszatartó tartályral az urak korlátozás nélkül élvezhetik a viharos orgazmust.

A bevágások a hosszabbító hüvely teljes hosszában lehetnek, így a nem még jobban irritálhat, de ez a kisebb hiányosság nincs hatással a hüvely funkcionalitására.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "xTRA hosszabbító péniszköpeny" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem