Betöltés...

Sagami ultravékony óvszerek (2 db)

Ár: 1.625 Ft

A Rendkívül vékony , 0,02 mm-es falú Sagami óvszer a világ legvékonyabb óvszerei közé tartozik, amitől mindkét partner úgy érzi, mintha egyáltalán nem használt volna óvszert. A puha tapintású és vékony falak a hőt is jól átadják, így a legtermészetesebb játékélményt támogatják.
Az óvszert mindenki értékelni fogja, aki kerüli a latexet tartalmazó termékeket. A Sagami óvszerek kiváló minőségű és tartós poliuretánból készülnek, amelyet az orvostudományban használnak. Ez az anyag nem okoz allergiás reakciókat és semleges szagú. Ugyanakkor rugalmas , így az óvszer jól illeszkedik . Tartósságában felülmúlja a közönséges óvszereket, és stresszteszteken bebizonyosodott, hogy akár háromszor nagyobb igénybevételt is kibír, mint a latex. Ezért bízhat a biztonságában . Ráadásul hosszabb tárolási ideje is van, így az óvszer akár 15 évig is eláll az éjjeliszekrényben.



Az anatómiai formájának köszönhetően az óvszer jól tapad a péniszen és nem csúszik le. Ráadásul nem fojtogat, így a férfiak zavartalan élményben részesülnek.
Szeretjük a kiváló szilikonolajos kenést is, amely szupersima futást garantál csiszolás nélkül. Ezért az óvszerrel gyengéd, lassú, szenvedélyes és vad szexet élvezhet.



Az óvszer használata legfeljebb 16 cm-es pénisszel rendelkező férfiak számára ajánlott. Az átlagon felüli ajándékokkal rendelkező férfiaknak nem biztos, hogy elég az óvszer.
A két óvszerből álló csomagért némi pluszt kell fizetni, de cserébe egy luxus és innovatív terméket kap, amely hosszú fejlesztésen ment keresztül, és a piac élvonalába tartozik. Az óvszer csomagolása is tetszik nekünk, amiről a gyártó gondoskodott. A vékony és elegáns könnydobozban két rendhagyó, kerek műanyag buborékfólia található óvszerrel, amelyeket minden zsebben elrejthet.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Sagami ultravékony óvszerek (2 db)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem