Betöltés...

Tenga Deep Throat US (XL) (18 cm)

Ár: 6.570 Ft

A népszerű TENGA Deep Throat homokóra alakú XL-es változata szilárd fogást biztosít. Egy speciális szelep vákuumot hoz létre a TENGA onacup belsejében, amely jól szimulálja a mély orális szex csodálatos érzését – a mély torkot. Ezenkívül ezeket az érzéseket csikorgó hangok egészítik ki, mint az igazi orális szexben. Tenga Deep Throat US – nagyobb méret, nagy pénisznek vagy férfiaknak, akik szeretik a lazább vaginát , 17 cm-es hosszúságig.

Figyelmeztetés: az összes TENGA onacup maszturbátor csak egyszeri használatra szolgál a gyártó szerint, az alábbi információk. Használat előtt vegye le a kupakot a felső nyomásszelepről.

Szelep fent:
Minden TENGA onacsupnak van egy nyílása a tetején, hogy vákuumot hozzon létre (Fleshlight művaginák és maszturbátorok ugyanaz az elv). Gyári matricával van lefedve. Azt javaslom, hogy húzza le a matricát, és használja az ujját, és szükség szerint engedje el.
Ha a nyílás teljesen be van zárva (matricával vagy ujjal), a pénisz nehezebben helyezhető be, és a hüvely egész belseje nagyon szoros. Ami szép lehet, de nagyobb erőt kell alkalmazni, és meg kell kockáztatni a hüvelyrepedést (egy darab történt velem a teszt során). Buborékok képződnek alább (látható a fotókon és a videón).

Csak egyszeri használatra?
A gyártó szerint minden TENGA maszturbátort csak egyszeri használatra terveztek. Az újrahasználat fő problémája az, hogy csak az egyik oldalról érhetők el, ezért nagyon rosszul mosódnak ki. Viszont ha nem óvszerrel használod, akkor minden egyszerűbb… Azt javaslom, hogy a tetején húzd le a szelepet, lásd. kérdés fent.

Használati utasítás: Távolítsa el a védőfóliát.
Csavarja le a kupakot alul.

A másik végén egy ezüst védőkupak található – húzza le.

Lassan helyezze be a felálló péniszt, és élvezze. Használhat kiegészítő kenést is (kenőzselé a pénisz összenyomásához a TENGA hüvelyen), azonban a gyári alap kenés is elegendő.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Tenga Deep Throat US (XL) (18 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem