Betöltés...

Intim vákuum pumpa vaginára

Ár: 18.870 Ft

Minőségi pumpa nőknek a hüvelybejárat intim részeinek térfogatának növelésére . A terület ekkor lényegesen érzékenyebb és fogékonyabb . Légszivattyú Intim ABS műanyagból készült, szilikon éllel. Elsősorban jó formája és közepes mérete miatt ajánljuk . A drágább modellek közé tartozik, de a magasabb ár garancia arra, hogy jobban fog működni. Az olcsóbb modellek más alakúak, és nem illeszkednek jól. Szivattyúval Intim könnyen kezelhető , a vákuum nagyon szilárd és a hatás magas . Maga a német gyártmányú szivattyú kiváló minőségű. Kár, hogy a gyártó nem fordított ugyanilyen erőfeszítést a csomagolásra. Útközben a gondos csomagolás ellenére kissé behorpadhat.

Vákuumszivattyúk általában: A női vákuumszivattyúk kettős feladatot látnak el. Rövid időn belül növeli a kívánt rész ( mell, mellbimbók, szeméremajkak, hüvelybejárat vagy csikló ) térfogatát, és jelentősen növeli az érzékenységet . Az elv egyszerű. A testre való tömítés és a ballon pumpálása által okozott negatív nyomás következtében a kívánt terület vérrel telt meg , megnagyobbodik és tapintásra nagyon érzékeny lesz. Így minden további stimuláció még izgalmasabb. Érzékenységproblémákkal küzdő nőknek, vagy egyszerűen csak még intenzívebb szex közbeni élményhez ajánljuk. Egyes nőknek szánt vákuumszivattyúk vibrációval vannak dúsítva , ami fokozhatja az irritációt. Kiválasztásnál javasoljuk, hogy ügyeljenek a vákuumszivattyú méretére, hogy jól "férjen" és le lehessen zárni.

Mennyi ideig kell a szivattyút csatlakoztatva hagyni? A véráramlás szinte azonnal megtörténik, a hüvelybejárat és a csikló jelentősen megnő . Annak érdekében, hogy a hatás a szivattyú eltávolítása után is fennmaradjon, a negatív nyomást több tíz percig fenn kell tartani. Vibrációval vagy anélkül? Attól függ, hogyan szeretné használni a szivattyút: főként eszközként a hüvely és a csikló térfogatának és érzékenységének növelésére, és ezáltal további stimulálására szex vagy önkielégítés közben - akkor nincs szükség vibrációra főként a kellemes érzésekért önkielégítés közben - akkor jól jöhet a rezgések. De legyen óvatos - a vibrációs motor nem érinti közvetlenül a hüvelyt vagy a csiklót, hanem csak a pocakot. A vibráció nem sokat tesz a szivattyún...

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Intim vákuum pumpa vaginára" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem