Betöltés...

Fun Factory Cobra Libre II férfi vibrátor (16 cm)

Ár: 44.070 Ft

A Fun Factory Cobra Libre II a modern dizájnú, vibrációs maszturbátor továbbfejlesztett modellje. ABS műanyagból és kiváló minőségű, orvosi szilikonból készült. A két vibrációs motor hatékony stimulációt biztosít a legérzékenyebb pontokon. Tíz előre beállított program egyszerű vezérlése. A Fun Factory Cobra Libre II férfi maszturbátor.

Modern és szokatlan dizájn és magas funkcionalitás miatt a keresett újdonságok közé tartozik. Az eszköz úgy lett kialakítva, hogy hatékonyan stimulálja a férfi pénisz legérzékenyebb részét – a makkot. A nyílás belső része kiváló minőségű, felületén bársonyosan puha orvosi szilikonból készült. Bekapcsolás után azonnal átöleli a pénisz tetejét, és rezgéseivel intenzíven izgatni kezdi azt.

Két motor garantálja a stimulációt a legérzékenyebb pontokon. A tíz előre beállított program egyszerű kezelése (ebből 3 pulzáló) fokozza az izgalmat.

A Fun Factory Cobra Libre II közepesen vízálló, jól tartható, és valóban nagyon különbözik a piacon kapható többi maszturbátortól és művaginától. Az akkumulátor újratölthető, USB töltővel tölthető (tartozék).

Felhívjuk figyelmét, hogy a szexjáték nem alkalmas szívbetegek számára. Az eszköz belsejében mágneses motor található, amely károsíthatja a pacemakert.

Lehetséges használat:

A férfi egyedül:


1. Egyik kezével a Cobrát fogja és a péniszén mozgatja, a másikkal a herezacskót stimulálja, megszorítja a pénisz gyökerét, bevezet egy anális vibrátort, simogatja a testet (pózok állva, fekve, széken, zuhany alatt,  fürdőkádban).
2. A Cobrát a kanapéba vagy a cipőbe rögzíti, és misszionárius pózban önkielégít.


Nő és férfi:


1. A Cobrát a nő irányítja, a férfi teljesen passzív.
2. A Cobrát a nő irányítja, a férfi közben stimulálja a herezacskót, az anális bejáratot vagy simogatja a nő testét.
3. A Cobrát a férfi irányítja, a nő a herezacskót simogatja a férfin.
4. A Cobrát a férfi irányítja, és simogatja a herezacskóját. A nő simogatja a férfi testét, vagy bevezeti neki egy anális vibrátort, gyöngysort, prosztata stimulátort…
5. A nő magára teszi a Cobrát, a férfi pedig úgy közösülhet a Cobrával, mint egy művaginával (menstruáció alatt stb.).
6. Felcsatolható pénisz – felcsatolható pénisz használata – a férfi a Cobrával közösül, miközben a nő behatol a férfiba egy felcsatolható pénisszel.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fun Factory Cobra Libre II férfi vibrátor (16 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem