Betöltés...

Black intimmosó

Ár: 8.430 Ft

Anális játék közben sokkal nyugodtabb lesz, ha előre felkészül, és alaposan megtisztítja a hátsó lyukat . A beöntés lemossa az összes szennyeződést, kiöblíti a beleket és friss szamarat hagy készen egy vad éjszakára. A hölgyek hüvelyüket is kezelhetik ezzel a segédeszközzel.

A manipuláció nem nehéz, csak fontos az összes lépés helyes követése . Először rögzítse a tartályt és az applikátort a mandzsettával együtt, hogy egyetlen egységet képezzen. Töltsük meg a tálat langyos vízzel vagy speciális infúzióval. A folyadék hőmérsékletének meg kell egyeznie a testhőmérsékletével.

Nyomja össze a beöntéstartályt, helyezze a tálba, engedje el a szorítást, és hagyja, hogy a beöntés teljesen megteljen. Ügyeljen arra, hogy levegő ne kerüljön a ballonba , mert ez kellemetlen nyomásérzetet okozna a belekben. Könnyebb lesz, ha közvetlenül a zuhany alatt tölti fel vízzel a beöntést.

Helyezze be a megtöltött beöntést az applikátorral a végbélbe, és nyomja meg úgy, hogy az összes víz az applikátor oldalain lévő lyukakon keresztül a végbélnyílásba folyjon, amelyben a záróizom megfogásával egy ideig tartsa, amit csak el kell engednie. és ürítse ki a fenekét . Ezután ismételje meg az egész eljárást, amíg egy tiszta folyadékot nem lát kifolyni.

Ne végezzen napi beöntést , megzavarhatja a bél természetes mikroflóráját.

A víztartály kis vázára vagy körtére hasonlít. A szűkített nyaknak köszönhetően jól tart a kezelés során. Mindig három különböző formájú applikátor közül választhat. Az egyik úgy néz ki, mint egy sima, szélesebb, lekerekített végű pálca. A második a hegyben különbözik, amely egy miniatűr anális dugót utánoz, a harmadik pedig egy bevágással rendelkezik a teljes hosszában, és egy kúpos vége a könnyebb behelyezés érdekében. Ha nincs anális játékgyűjteménye, jól fog szórakozni velük az ágyban . Mindegyikük oldalán kör alakú lyukak találhatók , amelyek az anális zuhanyzást utánozzák. A beöntés és az applikátor harang alakú mandzsettával van összekötve.

Könnyedén nyomja a gumi tartályba. A műanyag applikátor szépen becsúszik a fenekébe és kíméletes hozzá. A gumi mandzsetta jól zár. Tesztelőink élvezték az ürítőfürdőt közvetlenül a zuhany alatt .

Végezetül meg kell jegyeznünk, hogy egy kicsit nagyobb térfogatú tartályt is szívesen vennénk, mert nem kellene olyan gyakran megismételnünk a ballon feltöltésének teljes folyamatát az alkalmazás során. De ez csak egy apró hiányosság, amely nem ront a Black anális beöntés funkcióján és minőségén.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Black intimmosó" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem