Betöltés...

MyStim Tensive gél elektroszexhez (50 g)

Ár: 7.625 Ft

A MyStim Tensive gélragasztó minden elektródatípuson használható. Különösen azokon, amelyek már nem tapadnak a bőrhöz, játék közben leválnak vagy maguktól mozognak.
Az elektródák MyStim Tensive ragasztóval történőszilárd rögzítésével stabil és célzott stimulációt érhet el az elektroimpulzusokkal.



A gél összetételében olyan vezető komponensek vannak, amelyek növelik a vezetőképességet az elektroszex során. Ezért még intenzívebben fogja élvezni a bizsergető érzést.
A speciális gél állagának köszönhetően nincs szükség más gélre az elektróda és a bőr között. Csak vigyen fel egy kis mennyiségű terméket az elektródák alá, és azok ott maradnak, ahol vannak.
Ami még tetszik a színtelen és illatmentes termékben, hogy vízbázisú . Így Könnyen lemosható a bőrről.



Agél felvitele és az elektródák rögzítéseelőtt ügyeljen a bőr előkészítésére. A bőrnek tisztának és száraznak kell lennie, hogy a ragasztó megfelelően tudjon tapadni.
A bevált német MyStim gyártó elsősorban erotikus elektroszex segédeszközökre specializálódott, és bízhat termékeinek első osztályú minőségében.


Figyelmeztetés Ez a termék nem síkosító gélnek készült, ezért ne használja belsőleg, és ne vigye fel az intim területekre hidratálás céljából. Az első használat előtt vigyen fel egy kis mennyiséget a bőrére, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem allergiás az összetevők egyikére sem. Ne használja a gélt sérült, irritált vagy érzékeny bőrön. Ha az irritáció vagy egyéb problémák továbbra is fennállnak, ne folytassa a termék használatát, és forduljon egészségügyi szakemberéhez.
A gélt a lejárati idő előtt használja fel. Felhívjuk figyelmét, hogyaz elektroszex nem alkalmas pacemakerrel rendelkező személyek számára. Az ingerek kölcsönhatása zavarhatja a gépet és komplikációkat okozhat.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "MyStim Tensive gél elektroszexhez (50 g)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem