Betöltés...

Élethű dildó XXL John Holmes (30 cm)

Ár: 43.260 Ft

John Holmes a 70-es és 80-as évek erotikus iparának talán leghíresebb színésze. Kivételes péniszéről volt híres, minden tekintetben a LEGJOBB annak idején. Hogy érezték magukat színész kollégái és számos szeretője? Próbáld ki magad.

A John Holmes XXL Dildo élethű. Minden erezet élethű. Uraim, a teljes hossza tekintélyes 30,2 cm, a használható hossz 25,2 cm , 6,4 cm átmérővel. Hányan rendelkeznek ezzel? A végén egy teljesen működőképes, levehető tapadókoronggal rendelkezik, amely bővíti a felhasználási lehetőségeket.
Jól tapad sima asztalon, zuhanyfülkében vagy konyhai asztalon.TPE/TPR (termoplasztikus elasztomer) anyaga tapintásra az emberi bőrt idézi, így a dildó olyan érzést kelt, mint egy élő pénisz. Ezenkívül a játék gyönyörűen rugózik és szépen siklik, ha kenőanyaggal kenik. Doc Johnson A márkakereskedő az USA-ban gyártja termékeit. A csomagban a dildón kívül találsz még egy mintát a síkosító gélből, egy fehér szatén táskát és egy dedikált fotót (csak kinyomtatva, John Holmes már nincs közöttünk).

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Élethű dildó XXL John Holmes (30 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem