Betöltés...

Aligátor mellbimbó csipesz

Ár: 3.460 Ft

A mellbimbók intenzív stimulálása meghosszabbítja az előjátékot és élénkíti a partnerjátékokat . A nyomás izgalmas érzéseket okoz, és növeli az érzékenységet a későbbi ujj- és szájérintések során.

Az aligátorpofák hosszabbak, mint a korábbi változataik, így minden méretű mellhez és mellbimbóhoz illeszkednek. Használja a bilincs tetején található csavarokat, hogy kényelmes helyzetbe rögzítse. A rögzítési helyükön gélhüvely található a nagyobb kényelem és a biztonságos használat érdekében.

Az ezüst fémes anyag kiemeli a paradicsom ékszer dizájnját. A kapcsokat egy lánc köti össze, amely kecsesen lengeti a melleket . Ha meghúzod, az érzések intenzitása még jobban megnő. Ha a lánc nehéznek tűnik, az összekötő gyűrű egyszerű megfeszítésével eltávolítható. Javasoljuk azonban, hogy először próbálja meg rövidebb ideig, nagyobb réssel a bilincsek között.

Használata egyszerű . Csak rögzítse a bilincseket a mellbimbókhoz, és szükség szerint húzza meg a csavart. Próbálja ki ezt a stimulációt a csiklón, a fitymán, a hüvelyen, a péniszen, a heréken vagy a füllebenyen. A BDSM játék rajongói erősebben húzhatják a láncot, és így megsokszorozhatják az orgazmus élményét . Csak legyen óvatosabb, hogy a vékony lánc láncszemei ne váljanak ki.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Aligátor mellbimbó csipesz" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem