Betöltés...

Fekete gyöngy análgyöngysor (28 cm)

Ár: 4.830 Ft

A strapabíró PVC Anyagból készült Fekete gyöngy anális golyókat zseniális formájuk és kisebb átmérőjük miatt kedveltük kedvező áron . Ezért főleg a kezdők nyernek velük. A 28 cm-es hosszt értékelni fogják a mélyfeltöltés szerelmesei és a hölgyek, akik szeretnek egyszerre hódolni a hüvely és a fenék stimulációjában. De még az urak sem maradnak le. A golyók elérik a prosztatát - a mitikus P pontot.

A gyöngyöket idéző eszköz teste 10 egymást követő golyóból áll - öt kisebb 17 mm átmérőjű és 5 nagyobb 22 mm átmérőjű golyóból. A golyók erős PVC anyagból készültek, így könnyen behelyezhetők. A rugalmas hajtórudaknak köszönhetően a készülék teljes rugalmas testét meghajlíthatja, így az könnyen alkalmazkodik a test anatómiájához. A műanyag előnyei közé tartozik a szabad kéz a kenőzselé kiválasztásánál is. Nem is bánja Szilikonos síkosító gélek és olajok, amelyek olajbázisukat szilikon vagy zselés játékok maratására használják.

Az előjáték során tesztelőink a játék lassú be- és kihúzását élvezték a legjobban, mert intenzíven érezték az egyes golyók behatolását a fenékben. Az anális golyó és a képzeletbeli zsinór közötti átmenet jelentősen stimulálja a fenékbe való belépést. Egy elragadó érzésekkel teli láncreakció nem tart sokáig. Próbálja meg lassan kihúzni a golyókat az izgatott análisból közvetlenül az orgazmus előtt. Gyakran magunk is alkalmazzuk ezt a trükköt, és intenzívebb csúcspontokat élünk meg. Szex közben az anális eszköz gondoskodik a szűkebb hüvely hatásáról , amit elsősorban a férfiak értékelnek.

A vízálló kezelés a könnyű karbantartás kedvelőinek és azoknak is kedvére lesz, akik szeretik élvezni a végbélnyílás lassú stimulálását a fürdőben vagy a zuhany alatt. A meztelen nedves testek csábítóan csillognak, és ha gyertyát gyújtasz a partnerjátékokhoz, fokozod a pihentető és meghitt hangulatot.

A Fekete gyöngy anális golyókkal kapcsolatban csak a PVC anyag jellegzetes aromájára panaszkodnánk, ami a játék kicsomagolása után egy kicsit meglephet. De a műanyag szag eltűnik mosás után.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fekete gyöngy análgyöngysor (28 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem