Betöltés...

Explorer hóember análgyöngysor (18 cm)

Ár: 5.845 Ft

Mikor építettél utoljára hóembert? Anális Explorer egy praktikus hóember formájú anális felfedező , amely hatékony eszközzé válik mind a kezdő felfedező, mind az anális játék tapasztalt bhaktájának kezében. Olyan, mint egy anális dugó és golyók egyben. 15 év alatt több tucat anális golyó és eszköz ment át a kezünkön. De csak kivételesen találhatunk köztük érdekes játékot. Hogy úgy működjön, ahogy kell. Hogy egészségre biztonságos anyagból készüljön. Hogy még ne legyen az étlapon. Tartani. Hogy legyen lehetőség valami új kipróbálására. És Hóember Explorer az egyik közülük.

A PVC anyaga erős, nem mozdul sehova. Ez egyrészt egy bizonyos hátrány , mert egy rugalmas gél rugalmasabb lenne. De az erőnek és a sima felületnek köszönhetően a hóember simán becsúszik. És ami a legfontosabb, a telepítés során nem hajlik meg. 100%-ban vízálló is.

Ez egy ujjhurokból és hat golyóból áll, amelyek hóember alakban vannak elrendezve, azaz a legkisebbtől a legnagyobbig, amelyek azonban részben összeolvadnak és egy tűt alkotnak. A legkeskenyebb rész átmérője 1,7 cm, a legszélesebbé 3 cm, mérete 14,5 cm. Ezért csúszik be olyan könnyen. Az ujjhurok is praktikus, lehetővé teszi a lassú behatolást a végbélnyílásba, valamint erőteljes lökéseket . Očko arra is ügyelni fog, hogy a hóember ne férjen be a belsejébe (anális játékot horgászni a végbélnyílásban nem kellemes, gyakran orvoshoz vezet.
És ne felejtsd el a lubrigelt, nehogy elakadj. Még a hóemberek is szeretnek csúszni.

Robert vásárló Kérdése : Nem okoz gondot a hosszan tartó viselet, például az anális gélnél?
A Rózsaszín elefánt Válasza : A hóember nem ideális ruha alatti hosszú távú viseletre, mivel a rövidnadrág/bugyi túl nagy nyomást gyakorol a lyukra. Ezekhez az időtöltésekhez nyúljon egy sarokkal ellátott anális dugóért.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Explorer hóember análgyöngysor (18 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem