Betöltés...

Análdugók ujjra Little Finger – 3 segédeszközből álló készlet

Ár: 5.010 Ft

Három kisebb, különböző méretű anális szondából álló készlet. Az anális szex terén kezdőknek jó szolgálatot tesz, hogy megismerkedjenek a telt fenék érzésével, még a partnerszex során is. Az anális játék tapasztalt követőinek pedig segít az előjáték során és a fenék nyújtásában .

Rugalmas, puha anyagból készültek , mely kellemes tapintású. Elég erős ahhoz, hogy rendszerindításkor ne hajoljon. Az ujjra helyezhető rugalmas hurok lehetővé teszi a könnyű kezelést és megnehezíti a behelyezést . De légy óvatos, ne hagyd bent a csapokat anélkül, hogy az ujjad a hurokban van. Belül rossz a horgászat. Amikor kipróbáltuk a hurkot, azt tapasztaltuk, hogy egy nő kisujján és egy rendes pasi nagylábujján is jól tart, de kicsit le tudom húzni. Annak ellenére, hogy a csapokat elsősorban anális játékra szánják, próbáld meg vaginálisan is használni, a G-pont könnyen meggyötörhető velük.

Miért vettük fel őket a menübe:
Rengeteg közönséges anális dugó található a kínálatunkban, de ezek a dugók kivételesek méretük és az ujjra helyezésükre való hurok tekintetében. Nem tökéletesek, a nagylábujjra feltéve feszülni tudnak, de erősen tartanak és ez a lényeg. Ez érdekes lehetőségek széles skáláját kínálja!

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Análdugók ujjra Little Finger – 3 segédeszközből álló készlet" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem