Betöltés...

Minivibrátor ChaCha (10,2 cm) + ajándék Toybag

Ár: 8.175 Ft

A ChaCha mini vibrátor meglepte tesztelőinket erős vibrációjával és kézitáskájának méretével, így az egyik legjobb utazási kütyü a piacon. Erőteljes vibrációs motorját és 10 impulzusmódját minden játékos pár és szelídítetlen sárkány értékelni fogja.

A kúpos hegyének köszönhetően a vibrátor kissé rúzsnak tűnik. A lekerekített hegy segítségével szabályozhatja az ingerelt testrész területét, így az erogén zónákat erősebb vagy gyengébb masszázsban részesítheti. A hegy kisebb része kiválóan alkalmas a mellbimbók ugratására , míg a teljes ferde rész intenzíven masszírozza a csiklót .

A hüvelybe való behelyezéskor értékelni fogja az egyenes formát , amely vajként csúszik a nedves ölbe. A sima és fényes ABS műanyaggal együtt, amely a vibrátor teljes hosszában erős vibrációt közvetít, a hölgyek felejthetetlen orgazmusra számíthatnak.

Az összesen 10 vibrációs programmal lélegzetelállító orgazmusig táncolhatsz, ahol csak eszedbe jut. Függetlenül attól, hogy a nők úgy döntenek, hogy egy gyors kört tesznek az autóban, vagy lassan felfedezik az összes erogén zónát saját otthonuk kényelmében, minden alkalommal erőteljes csúcspontot élnek át.

Nagyra értékeljük a vízálló kialakítást is, aminek köszönhetően Ön is sok nedves orgazmust fog átélni. A fürdőkádban a vibrátor a víz alatti orgazmusok tapasztalt vadászává válik.

A készülék közepesen halk rezgéseinek köszönhetően a szomszédok nem fognak tudni erotikus szórakozásodról. Egy csendes hálószobában lehet, hogy a rezgések kicsit hangosabbak, de teszteltük, hogy senki sem tud a vibrátorról, amikor a tévé be van kapcsolva vagy az ajtó zárva van.

Végül, de nem utolsósorban, szeretjük a praktikus mágneses USB-töltést is, amelynek köszönhetően nem árasztja el a bolygót lemerült ceruzaelemekkel.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Minivibrátor ChaCha (10,2 cm) + ajándék Toybag" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem