Betöltés...

Anal Bulldozer anál vibrátor (35,2 cm)

Ár: 21.700 Ft

Anális vibrátor Anal Bulldozer minőségi dizájnja , átlagon felüli mérete és erős rezgései miatt a kínálatunkban a legigényesebb ínyenceket is lenyűgözi. A játék nagyszerű az extrém anális vagy vaginális játékhoz , és ökölhúzás előtt megnyújtja az intim részeket.

A behatolást megkönnyítő, markáns formájú makk is tetszik. A hatékony erezetű vibrátor egy péniszt idéz , így a valósághű játékok rajongói találnak kedvükre valót. A vibrátor másik kiemelkedő tulajdonsága a masszív, ergonomikusan kialakított, csúszásgátló kezeléssel ellátott markolat , amelynek köszönhetően a vibrátor tökéletesen kezelhető mély töltés és vad lökések során. Így összekapcsolhatja a játékot a maszturbációval és a partnerével közös pillanatokkal.

A minőségi PVC anyag tartósságával és sima felületével megnyeri Önt. A vibrátor a behelyező rész közepén jól ruganyos , így síkosítóval történő kenés után szépen becsúszik a hüvelybe vagy az aljába. Ezzel a rugalmas eszközzel elsősorban a háton és a térdelésben élvezheti, amikor a vibrátorral a másik fele hátulról lökdösve a prosztatát vagy a G-pontot célozza meg.

Az erős dübörgő rezgésekről , amelyek még profi tesztelőnket, Lady Viktóriát is meglepték, két erőteljes, de csendes vibrációs motor gondoskodik. A rezgések olyan erősek, hogy bekapcsolás után érezni is lehet őket a kütyü fogantyújában. A stimuláció során 4 rezgésszint és 10 vibrációs impulzusmód közül választhat. A vibrátor könnyen használható, és négy AAA mikroceruzaelemmel működik.

Végül megemlítjük a vízálló kezelést , melynek köszönhetően villámgyorsan tisztíthatod a vibrátort. Játék után elég óvatosan beszappanozni a stimuláló részt és folyó langyos víz alatt lemosni.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Anal Bulldozer anál vibrátor (35,2 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem