Betöltés...

LateX kesztyű Black Touch, L

Ár: 11.455 Ft

Élvezni fogja a LateX Black Touch kesztyűket a BDSM gyakorlatok egész sora során . Tesztelőink az intim részek simogatásának, a kemény CBT-büntetéseknek vagy a pénisz tágításának előjátékaként használják őket. Külön fejezet a hüvelyi és anális öklözés , amelyben a modellt az orvosi kesztyűk funkcionális alternatívájaként is használhatja a simább és biztonságosabb kézbehatolás érdekében.
A fényes fekete szín a domináns, a kesztyűt pedig tökéletesen kiegészíti a latex fehérneműs női gardrób. A hölgyek a mesterek szeme láttára válnak vadállattá, ujjaikkal minden testrészüket megvizsgálják .



A Latex anyag gyönyörűen csillog, összetéveszthetetlen illatát pedig a fétisjátékok szerelmesei keresik, akiknek ez a sajátos aroma minden érzékszervet irritál.
A LateX Black Touch kesztyűk jól nyúlnak, és második bőrként veszik körül a nők kezét. Hogy a hölgyek könnyebben becsúszhassanak, javasoljuk, hogy a kesztyűk belsejét porral leporoljuk, ami szintén csökkenti a tenyér izzadását.



A kesztyűk kicsomagolása után meglepődhet, hogy matt guminak tűnnek. De nem kell mást tenned, mint egy speciális latex spray-vel kifényesíteni őket, és úgy ragyognak, mint a tó felszíne.
Ne feledje azt is, hogy a latex anyag hajlamos a sérülésekre, ezért tegye félre az éles tárgyakat.


A modell cseréje vagy visszaküldése : Ha a megvásárolt darab mérete nem felel meg Önnek, visszaküldheti vagy kicserélheti. De légy óvatos. A latex az érzékeny anyagok közé tartozik, ilyen szennyfogó. Látható ujjlenyomatú, szakadt, dezodorral vagy viasszal szennyezett, illetve sérült csomagolású ruhaneműt nem áll módunkban átvenni.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "LateX kesztyű Black Touch, L" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem