Betöltés...

Climax vagina tágító

Ár: 9.460 Ft

A Climax hüvelytágítót nem szabad kihagynia a klinikák és más BDSM-játékok szerelmeseinek, amelyek kínozzák a hüvelyt, a csiklót, a szeméremajkakat és a húgycsövet . De használhatod szexhez is, melynek során rovátkáival stimulálja a hüvelyben lévő G-pontot és partnered péniszét.

A szeméremajkak kitágulása felfedi az izgatott csiklót , amely a lehető legtöbb figyelmet érdemel. Kényeztetheti nőcsábász irritációval, vagy ruhafogókkal kínozhatja. A játékok során remekül hozzáférhet a húgycsőhöz is, amivel stimulálhatja a tágítókat.

A lekerekített fogazott részt a hüvelybe helyezzük, ahol a G-pontig tolják . Ezután egyszerűen beállíthatja az expander külső végeit, hogy többé-kevésbé kitágítsa a szeméremajkakat. Ha jól helyezi el a segédeszközt, nagyszerű szexet is élvezhet vele misszionáriusi pózban , amely során a hordágy sehol sem zavarja Önt.

A hüvelytágító nem csak a játékklinikák tágulási előkészületeként szolgál, hanem hüvelytükrös vizsgálat előtt is használható.

A szilikon anyagnak köszönhetően az érintési segédeszköz olyan puha, mint a bársony. De szereted a szilikont is, nem porózus és hipoallergén tulajdonságai miatt.

Nagyra értékeljük az expander vízálló kialakítását is , mert lehet vele vacakolni például a zuhany alatt.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.09.27
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Climax vagina tágító" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem