Betöltés...

Partner dildó Strapless Triple Game (20 cm)

Ár: 16.720 Ft

Felvettük a kínálatba a Strapless Triple Game partner dildót is, mert rögzítésre is kiváló. Szeretjük, hogy a partnerrész díszes formájának köszönhetően a vibrátor pántok nélkül is jól tartja magát. A játék leghosszabb vége méreteivel bőven megtelik, ezért azt javasoljuk, hogy először nyújtsa szét az ujjait a kellemetlen anális fenék felé, de egyébként a kisebb méreteinek köszönhetően a készülék kezdőknek is kiváló .

A puha szilikon tapintásra bársonyra emlékeztet. Ez az anyag nem okoz allergiás reakciókat a bőrön, ezért gyakran használják az egészségügyben. Még a vibrátor keménysége is csak most jött ránk. Jól bevezet, nem hajlik, nem fut sehova.

A készülék vízálló kezelése minden vízi játékok szerelmese kedvére lesz, aki egy csipetnyi izgalommal szereti változatossá tenni reggeli zuhanyozását vagy esti fürdőzését.

Megtudtuk, hogy a Strapless Triple Game Partner Dildóval való játék egy kis gyakorlást igényel, mert eleinte a segédeszköz kieshet a partnerből, de a hüvelyizomzat bevonása után a vibrátor ott marad, ahol szeretnéd.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Partner dildó Strapless Triple Game (20 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem