Betöltés...

LateX maszk Second Skin

Ár: 11.770 Ft

A Second Skin latex maszk a latex, az anonimitás, a fétis és a BDSM játékok minden szerelmesének fog tetszeni. Nemcsak paradicsomos fotózáshoz fogod használni, de a pisijátékok során is értékelni fogod vízálló kezelését.

Kicsomagolás után a maszk matt guminak tűnik, de speciális spray-vel vagy szilikonolajjal való polírozás után fényes titkos fátyolrá változik . Szeretjük, hogy vékony falai tökéletesen tapadnak az arcra és kiemelik a természetes vonásokat.

A szemét, száját és orrát nyitó nyílásoknak köszönhetően a rabszolga kényelmesen lélegezhet, és egyúttal megfigyelheti, mit készít neki az asszonya vagy a gazdája. Ezt különösen azok fogják értékelni, akik nem akarnak játszani a lélegzettel vagy az úgynevezett leheletjátékkal, amelyben a levegő megtagadása tapasztalható.

A maszk vízállósága megkönnyíti a karbantartást , és különösen vele együtt izgalmas pisizási játékokat vagy kínzást fog tapasztalni a zuhany alatt. A sós vízbe áztatott feddések a legforróbb sebeket ejtik, amelyeket az engedelmes partner nem felejt. Akkor miért ne költözne ki egyenesen a fürdőszobába, és ha eltúlozza a korbácsolást nedves bőrrel, amely még jobban csíp?

Szeretjük a maszk praktikus univerzális méretét , amely tökéletesen illeszkedik a legtöbb férfihoz és nőhöz.

A végén csak annyit említünk meg, hogy tesztelőink egy kicsit panaszkodtak a szemnyílások miatt. A nélkülözés vagy a sötétség az egyik népszerű BDSM-gyakorlat, amely növeli a feszültséget játék közben, és minden ütést vagy viaszjátékot egy pillanatra meglep. Aki viszont szeretne körülnézni az óra alatt, és szorosan figyelni domináns partnerét a munkában, az értékelni fogja a szabad szemeket.

A latex szintén az egyik olyan érzékeny anyag, amelyre nagyon kell vigyázni. Használat előtt fényezze ki a maszkot spray-vel vagy szilikonolajjal, és tárolja a többi felszereléstől elkülönítve.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "LateX maszk Second Skin" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem