Betöltés...

Fun Factory Patchy Paul G5 rózsaszín vibrátor + ajándék Toybag

Ár: 40.735 Ft

A Fun Factory Patchy Paul a jól bevált klasszikus új, továbbfejlesztett változata. A fokozatos behelyezés alatt a hullámos teste izgalmas élményekkel kecsegtet. 6 vibrációs szintet és 6 pulzáló programot kínál, amelyek meglehetősen csendesek, így nem áll fent annak a veszélye, hogy a szomszédokat felébreszti a szenvedélyes éjszakákon. :D

A gyűrű alakú, lyukkal ellátott fogantyú tökéletesen illeszkedik a kézbe. Egy kézzel kényelmesen kezelheti.
A Patchy Paul bár szűkebb, mint az ugyanebből a sorozatból származó kollégája, a Fun Factory Tiger G5, de kicsit hosszabb és játékosabb megjelenésű. Ráadásul nem olyan nehéz, mint a Fun Factory Big Boss G5, így még könnyebben kezelhető. ;-)

Az újratölthető vibrátor beépített akkumulátorral rendelkezik, így nincs bosszantó elemcsere. USB töltőkábel mellékelve. Az USB-kábel mágnessel rögzíthető a vibrátor aljához, a kábel másik vége pedig egy USB-aljzatba (PC, laptop) csatlakozik.

Sajnos a szívritmus-szabályozóval rendelkezőknek azt kell tanácsolnunk, hogy keressenek más márkát. A Fun Factory vibrátorok beépített mágneses motorral rendelkeznek, amely megzavarja a pacemakert.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fun Factory Patchy Paul G5 rózsaszín vibrátor + ajándék Toybag" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem