Betöltés...

Black Diamond análdugó, kicsi

Ár: 10.345 Ft

A Black Diamond anális ékszer a legkelendőbb análdugó. Csillogó gyémántjának, szilikon anyagának és szuper formájának köszönhetően több száz pozitív értékelést  kapott. Sok hasonló, ékszeres análdugót teszteltünk, és sokáig nem találtuk a megfelelőt, mert némelyik nem tartotta a követ, mások teljesen kicsúsztak, vagy nehezen húzhatóak ki. De fenntartások nélkül szeretjük a Black Diamond anális ékszert.

A szépen kitolt popsi látványa isteni látvány, különösen, ha gyémánt análékszer díszíti. Tehát, hölgyeim, dobják el gátlásaikat, díszítsék fel a feneküket, és élvezzék partnerük figyelmét és az érzéki anális ingerlést az anális falakra gyakorolt nyomással. Minél több érzékeny pontot stimulál szex közben, annál intenzívebb lesz az orgazmus.

Nagyra értékeljük szilikon anyagát, amely puha és kellemes tapintású. Más anyagokkal ellentétben gyorsan felmelegszik testhőmérsékletre. Nagyon szeretjük az ergonómikus formát, a hosszabb talpnak köszönhetően a dugó tökéletesen belecsúszik a fenekbe, és ami a legfontosabb, még vad tombolás közben sem esik ki.

A két különböző méret örömöt szerez az anális kezdőknek és a haladó szerelmeseknek egyaránt. Ha nem tudja, melyik méretet válassza, válassza a kisebbet. A vásárlók ötször gyakrabban vásárolják azt a boltunkban. A dugó talpa jól tart, így tetszés szerint szépen húzogathatja az análdugót ide-oda, ide-oda… A dugó önmagában is izgatja a feneket, de boldog mosolyt varázsol a partner ajkára is, a hüvely feszesebb lesz tőle, és az urak intenzívebb izgatást fognak átélni.

Az egyetlen hátránya nálunk a hátsó póz alatt mutatkozott meg, amikor a gyémánt, ovális formája és tömör anyaga miatt, szex közben kicsit dörzsölheti a péniszt. De ez inkább egy nagyméretű análdugóval történik, amely szintén nagyobb gyémánttal rendelkezik. Viszont minden nő másképp „felépített“, tehát ez egyéni. Próbálja meg vízszintesen elforgatni a gyémántot ebben a pózban, és a probléma megoldódik.

Cseh Állami Egészségügyi Intézet TANÚSÍTVÁNYA: Első pillantásra más gyártók anális dugói ugyanúgy nézhetnek ki, mint a Black Diamond análdugó, de ne tévessze meg. A felhasznált anyagok általános kialakítása és minősége változó. A nem veszélyes segédeszközök fontosak számunkra, és a Black Diamond játékot a Cseh Állami Közegészségügyi Intézet szigorúan ellenőrizte.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Black Diamond análdugó, kicsi" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem