Betöltés...

Felcsatolható pénisz King Cock L (19,4 cm)

Ár: 20.420 Ft

Valósághű kakaskakas King Cock L 19 cm hosszúsággal. Egy női vagy férfi testre rögzíthető hevederből és egy valósághű vibrátorból áll, kellemes 19 cm hosszúsággal . Nagyobb, mint egy átlagos férfi pénisze, ezért ajánljuk tapasztalt párok anális játékaihoz vagy kezdők és haladók hüvelyi behatolásába. A vibrátort önmagában is használhatja, hám nélkül. Szeretjük a nagyszerű, valósághű felületet és anyagot. Minden eret és kiemelkedést úgy fogsz érezni, mint egy élő pénisz. Rugalmas, de még mindig szilárd, ha nem akarod magad hajlítani. Puha tapintású, jól tart. A pénisz hegye könnyű behatolást biztosít . A vibrátor végén található tapadókorong gondoskodik arról, hogy a vibrátor ne csak úgy kiessen a hevederből és ne vesszen el benne. Ezért anális játékokhoz is ideális, ha úgy dönt, hogy leveszi a vibrátort és külön használja.

Miért iktattuk be az ajánlatba: Kiváló pántolópánt minden szempontból. A King Cock jól tapad a nők és férfiak testén (nem minden kapcsra vonatkozik), ez az alap. És 4 méret közül választhat (S, M, L és XL).

A „nagy teherbírású“ bakelit pánt mindent a helyén tart, még akkor is, ha az esemény szépen kezdődik. A pánt körvonalai átölelik az íveket, és a szíj anyaga minden használat során lágyul. Teljesen állítható pántjainak köszönhetően kényelmesen tartja az oldalt. A fém csat gondoskodik arról, hogy a heveder ne lazuljon el akció közben, míg a tépőzáras pántok biztonságosan a helyén tartják a gyűrűt. Óvatosan törölje le Toy Cleaner-rel és meleg vízzel, majd hagyja megszáradni.


Az USA-ban készült
Erőteljes tapadókorong
Ftalát mentes
Latex mentes
A tépőzáras csíkok szilárdan tartják a gyűrűt
Nagy teherbírású konstrukció
Állítható pántok

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.09.27
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Felcsatolható pénisz King Cock L (19,4 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem