Betöltés...

We-Vibe Jive vezeték nélküli vibrációs tojás, kék

Ár: 49.245 Ft

A modern, rafinált We-Vibe Jive vibrációs tojás minden alkalommal kicsit másként izgatja. Aszerint, hol és milyen helyzetben használja. Ha a játékos kezdők közé tartozik, próbálja ki az izgató sétát a vibrációs tojással a női ölben. Aki pedig a gyakorlott ínyencek közé tartozik, akiket már nem döbbent le akármi, vegye be a játékokba a Mia App vibrációs tojást mobilalkalmazással és távirányítóval. Ez a modell a We-Vibe Jive játékkal összehasonlítva erősebb vibrációval és jobb formával rendelkezik, aminek köszönhetően nem csúszik ki. A Mia App vibrációs tojás 9 vibrációs programmal van ellátva, amiket játékosan felválthat a saját módjaival. Ezeket ujjhúzással hozhat létre a mobilalkalmazásban, amiben videókat is nézhet vagy csatlakozhat a párjához távolról, amikor épp üzleti úton van.

Az eszköz legérdekesebb eleme a távvezérlése a We-Wibe App mobilalkalmazással angol nyelven, amely ingyenesen letölthető Google Play és App Store felületeken. Egy bevezető oktatóprogram végigvezeti Önt a vezérlésen, és mindent megtanít, amire szüksége van a tojás kezeléséhez.

Anatómiai formájának köszönhetően az eszköz könnyen behelyezhető, és jól illeszkedik a G-ponthoz, amelyet teljes felületével stimulál. A kikapcsolt tojást viselve a nők erősítik a medencefenéküket. Ezért a We-Vibe Jive játék a hölgyeknek nemcsak örömet okoz, hanem az erős, hüvelyi izmok formájában az egészségre gyakorolt előnyöket is biztosítja.

A hipoallergén szilikon anyagot már az első simogatás után imádni fogja. Bársonyosan sima felülete egy tó sima, jeges felszínéhez hasonlít.

Az erős rezgések 10 vibrációs programmal kombinálva még a legkeményebb sárkányok ereiben is felpezsdíti a vért. Az unalmas házimunka vagy egy fárasztó, pénteki munkahelyi megbeszélés a vibrációs tojásnak köszönhetően a mindennapok pikáns pillanatává válik.

A teljesen vízálló kivitelnek köszönhetően a hölgyek pihentető fürdőjüket egy csipetnyi orgazmikus relaxációval is feldobhatják, amely a felhalmozott gondokat a boldogság hullámain a feledés homályába mossa.

Tetszik nekünk a vibrációs motor csendes kialakítása, amelynek zümmögését még egy csendes kávézóban sem fogja hallani.

A praktikus, mágneses USB-töltővel megspórolhat néhány fillért a ceruzaelemek állandó vásárlásán, és a környezetért is tesz a keveset.

Az egyetlen amit kifogásolunk a We-Vibe Jive Egg tojáson, az a magas ár, ami miatt mélyebben kell a zsebébe nyúlnia. Tesztünk során azonban úgy találtuk, hogy az eszköz megéri a pénzét.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "We-Vibe Jive vezeték nélküli vibrációs tojás, kék" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem