Betöltés...

Onyx mellbimbó lánc

Ár: 7.520 Ft

Fedezze fel egy gyönyörű ékszer varázslatos hatását, amely a női melleket díszíti, és finoman díszített lánccal köti össze. Anélkül, hogy piercingre lenne szükség, sima hurkot teszel a felálló mellbimbókra, és golyóval meghúzod. Az, hogy milyen erősen húzza a hurkokat, teljesen a te kezedben van. A mellbimbók kemények és érzékenyek maradnak a legkisebb érintésre is. A hurkok között csillogó lánc található. A fekete kövek titokzatos hatást adnak ehhez, akárcsak a hurkok. Az egész dísz nagyon könnyű, de minden mozdulat gondoskodik a mellbimbóremegésről és az irritáló ingerlésről. A lánc viselése egy átlagos napot új erotikus élményekkel gazdagít, és teszteltük, hogy a mellbimbók tovább bírják.

Miért iktattuk be az ajánlatba: A kínálatot egy olyan díszítéssel szerettük volna bővíteni, amely megszépíti a női mellszobrot , titokzatos lesz és egyben támogatja az izgalmat és a szenvedélyt . Egy csomó hasonló díszen mentünk keresztül, és kiválasztottuk a legjobbat.

Használata: Fokozatosan fűzze fel a hurkokat az álló mellbimbókra, és húzza meg. Ezután csak élvezze a lengő lánc irritáló rezgéseit.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Onyx mellbimbó lánc" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem