Betöltés...

Real Touch élethű vibrátor tapadokoronggal és herékkel (18 cm), testszínű

Ár: 29.950 Ft

Vibrátor Real Touch, testszínű minőségi dizájnja, erős vibrációja és kisebb mérete miatt szerepel az ajánlatban. A kezdők és azok, akik nem szeretik az intenzív töltést, értékelni fogják a finom méreteket és átmérőt. Mi is szeretjük a pénisz hihető valósághű megjelenését herékkel és a szuper tapadókoronggal. Csak rögzítse bármilyen sima felületre, és már lovagolhat a vibrátoron.

Kitartunk amellett, hogy semmi sem hasonlítható az orvosi szilikon szexjátékokhoz. Ez a ftalátmentes anyag bársonyosan puha , és kenőanyaggal megnedvesítve gyönyörűen csúszik. A szilikon anyag nem köt meg szagokat és nem okoz allergiás reakciókat. Ezért gyakran használják az egészségügyben. A vibrátor teljes hosszában nagy rugalmassággal rendelkezik , így tökéletesen alkalmazkodik a hüvely és a végbélnyílás anatómiájához.

Az Erős dübörgő rezgések még a hüvely intenzív stimulációjához szokott, igényes nőket is meglepik. A hölgyek 10 vibrációs módra is számíthatnak, amelyek változatossá teszik a maszturbációt vagy az intim pillanataikat a másikkal.

Megbízható tapadókorongot is felveszünk. Szögként tapad minden sík felületre, a tesztelés során rengeteg munkánk volt, hogy lefejtsük az üveg zuhanyajtóról vagy az étkezőasztalról. Ezenkívül az alap is tökéletesen illeszkedik egy pántba . Emiatt a vibrátort még ragasztás közben is élvezheti – paradicsomos szerepcsere.

A vízálló kialakítás mindenkinek tetszeni fog, aki beletörődik szerszámaik higiénikus tisztaságába. Az orgazmus után egyszerűen habosítsa fel a vibrátort, öblítse le folyó víz alatt, és szárazon tegye vissza az élvezeti fiókba.

Erőteljes teljesítménye ellenére a játék néma üzemmóddal rendelkezik, amely diszkrét, zavartalan játékot biztosít. Ha pedig kifogy az eszközből, egyszerűen töltse fel egy modern USB rendszerrel , amely kíméli a környezetet és a pénztárcáját.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Real Touch élethű vibrátor tapadokoronggal és herékkel (18 cm), testszínű" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem