Betöltés...

Fun Factory B Balls Duo anál gyönygsor (12,6 cm)

Ár: 13.150 Ft

A forradalmi B Balls Duo anál gyöngysor ugyanazon az elven működik, mint a gésagolyó, amely létezése óta nők százmilliói körében vált népszerűvé szerte a világon. Az urak élvezhetik általuk a prosztata izgatását, illetve értékelni fogják a szűkebb hüvely hatását, amikor szexuális kapcsolatot folytatnak partnerükkel. Minél többet mozog közben, annál intenzívebb gyönyört fog érezni a fenekében. Az anális élvezet kezdő és gyakorlott kedvelői is izgalmas élmények elé nézhetnek.

Anatómiai formájának köszönhetően a hipoallergén, szilikon anyaggal kombinálva az eszköz jól bevezethető és a fenék belsejében nemcsak a nyomás általi, hanem a belső golyók rezgése okozta stimuláció is kellemes. A belső golyók mozgás közben ingadoznak, és nekicsapódnak a játék falának, amelyen keresztül erős rezgések közvetítődnek. Ezeket a nővel való szex közben a partner is érzi a hímtagján.

Tesztelőink nagyra értékelték a teljesen vízálló kialakítást. Így a tóban vagy medencében úszhattak az anál gyöngysorral.

Nekünk pedig tetszik a tömör ABS műanyag mag kombinációja, amelyet egy sima, szilikon réteg borít. Ez tompítja az eszköz belsejében forgó golyók zaját. Ezért senki sem fog tudni az análisában elrejtett titokról.

Az ergonómiailag jól formázott talp megkönnyíti az anális golyók kihúzását, de a viseletüket is. A fogantyú nem nyom séta vagy rövid ideig tartó ülés közben. Így teljes mértékben élvezheti a gyönyört.

Az egyetlen dolog, amit kifogásolhatunk az eszközön, az az bonyolultabb karbantartás. A golyókon lévő szürke barázdákat szegélyező kivágások kicsit nehezebben tisztíthatók. De csak egy kis türelem és gyakorlás kell hozzá, és megtanulja, hogyan kell jól csinálni.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fun Factory B Balls Duo anál gyönygsor (12,6 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem