Betöltés...

Crystal Hole anális tágító (8 cm)

Ár: 13.210 Ft

Anális alagút Crystal Hole lekerekített anatómiai formája és kellemesen rugalmas TPR anyaga van, amely nem gyűrődik a popsiban. A tágabb nyílásba vizelhet vagy ejakulálhat, és áthelyezheti rajta az ujját és egy keskeny anális vibrátort.

A széles, lekerekített élek a berakodást is megkönnyítik. A végbélnyílás nyújtása előtt az előkészítés a legfontosabb, ezért először lazítsa meg egy vibrátorral. Az anális alagút falai ekkor nem hajlamosak alakot váltani, és szépen átjárhatóak maradnak. Értékelni fogja a rugalmas lábfejet is, amelynek köszönhetően a játék nem ragad be a végbélnyílásba.

A tökéletesen sima, ftalátok nélküli TPR anyag jól rugalmas , így alkalmazkodik a test anatómiájához. A kenőanyaggal történő kenés után a készülék könnyen becsúszik az aljába, és nagyobb átmérője ellenére kellemes viselet. A készülék átlátszó színét különösen azok fogják szeretni, akik szeretnének jobban belelátni a végbélnyílásba. Az átlátszó anális alagút nem vet árnyékot, mint a fekete modellek. Bár a szőrszálak szeretnek az anyaghoz tapadni, az apró szennyeződéseket tiszta vízzel könnyen le lehet öblíteni.

Azt találtuk, hogy az anális alagút a kenés után elcsúszik. De ha aktívan feszíti az anális izmait, az nem fog kicsúszni a seggedből. Ezért azt javasoljuk, hogy ne vigye sétálni, és inkább ugorjon be vele az ágyba, ahol szükség esetén gyorsan vissza tudja tolni az ujjával.

Mint már említettük, a széles, 5,5 cm-es átmérőnek köszönhetően az anális alagút intenzíven tágul és kitölti az alját. Ezért a gyűjteményt elsősorban a tapasztalt játékosokkal bővíti majd.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Crystal Hole anális tágító (8 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem