Betöltés...

We-Vibe Sync párvibrátor

Ár: 41.680 Ft

Az új We-Vibe Sync modell még jobban bírta, mint elődje, a We-Vibe 4 Plus. Jó eszköz mindkét partner számára . A test úgy részletezett, hogy egyszerre kellemesen irritálja a G-pontot és a csiklót. A We-Vibe Sync szolgáltatást a gyártók a vásárlói vélemények alapján frissítették . Az előző modell a karosszéria különbözősége miatt nem mindenkinek jött be olyan jól, mint az új változat. Egy rugalmas és egy állítható ízülettel , amely pontosan illeszkedik a testéhez, a We-Vibe Sync ott marad, ahol való. Nem mozdul sehova, még akkor sem, ha végigmész az egész Kamasutrán. Mindkét rész laposabb formája megkönnyíti a behelyezést.

Két motor erős rezgései nem hagynak hidegen. Fejleszd fantáziádat, javítsd partnered szexét, és keltsd életre egy olyan játékkal, amely csodákra képes. Aki a kicsomagolás után azonnal szeretné élvezni a vibrátort, annak figyelmeztetnünk kell, hogy a vibrátort nem kell teljesen feltölteni. Az első töltés akár 6 órát is igénybe vehet.

Összehasonlítottuk:

Összehasonlítottuk a We-vibe Sync-et a korábbi verziókkal és más gyártók olcsóbb modelljeivel. Be kellett látnunk, hogy jelenleg nincs versenytársa.

Fejlesztések a We-Vibe 4 pluszhoz képest A We-Vibe Sync a korábbi We-Vibe 4 plus büszke utódja. Főleg alakja és vibrációja javított. A továbbfejlesztett formának köszönhetően minden helyzetben a helyén marad és jobban stimulálja a G-pontot.Rezgéseinek kipróbálása után rájössz, hogy a 4 plusz modellhez képest intenzívebben, erősebben rezeg és érdekesebb programokat kínál.

Miért vettük fel az étlapra:

A We-vibe Sync elődje szerepelt a menüben. Megállapodtunk abban, hogy ügyfeleinknek csak a legjobbat akarjuk, amit teszteltünk és ami a piacon elérhető. A tesztelés után nem volt más dolgunk, mint beiktatni az ajánlatba. ;-)

Ami még érdekelhet:

Veronika – az erotikus kütyükkel foglalkozó termékspecialista és elefántszakértő – a We-vibe kütyükről keresett információkat a kanadai marketingkoordinátortól:

K: Mi a különbség a meleg vízzel való öblítés és a szerszámok felforralása között? Végül is a szilikon ellenáll a magas hőmérsékletnek.

V: A kerékpárok védelme érdekében nem javasoljuk forrásban lévő víz használatát egyetlen We-vibe játékon sem. Maximum 65°C hőmérsékletet ajánlunk.

K: Van különbség a vibráló és a nem rezgő játék sterilizálása között?

Válasz: Igen, a fő különbség a kütyü elektronikus része. A We-vibe azonban nem rendelkezik rezgésmentes szerszámokkal, így a karbantartásról nem tudok nyilatkozni. Tisztítási utasításaink a következők: Egyszerűen mossa le a we-vibe-ot szappannal és vízzel . Ha szükséges, használjon Toy tisztítószert. Az akkumulátor vagy a motor károsodásának elkerülése érdekében ne forralja fel we-vibe termékeit, és ne tegye ki 65°C feletti hőmérsékletnek.

K: Segíthet egy szexjáték lefagyasztása ? Meddíg? Miért?

Válasz: Nem javasoljuk a We-vibe szexjátékok lefagyasztását .

K: Mi a helyzet a mosogatógépben történő mosással ? Próbáltad már? Mi történt?

Válasz: Nem javasoljuk, hogy szexjátékainkat mosogatógépben mossuk. Én személy szerint nem szeretném ugyanabban a mosogatógépben mosni a szexjátékomat, amelyben a reggeli kávésbögrémet mosom. Haha. :-) A különböző típusú mosogatógépek hőmérsékletét sem ismerjük, és továbbra is maximum 65°C-os víz használatát javasoljuk.

Kérdés: Mennyi a felhasznált anyagok élettartama ? 1, 2, 3, 5, 10, 15 év?

Válasz: Megfelelő gondozás mellett az orvosi minőségű szilikon 10 évig kitart.

Kérdés: Ki ne szeretne szilikonos játékot , ennek lehet más oka is, mint az ár? Miért?

Válasz: A We-vibe ABS műanyag játékokat is gyárt, mint például a We-vibe Tango. Lehet, hogy az emberek egy műanyag játékra vágynak az erősebb rezgésátvitel miatt. Kemény héja miatt a rezgések jobban átadhatók, mint a lágyabb szilikon. A szilikon csillapítja a rezgések intenzitását és zaját, lágyabb textúrájú.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "We-Vibe Sync párvibrátor" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem