Betöltés...

Élethű maszturbátor Open Mouth (19 cm)

Ár: 16.770 Ft

Hozz magaddal egy Open Mouth maszturbátort a buliba, és mutasd meg partnerednek, milyen remekül fogsz vele szórakozni az ágyban. A fekete borítóban lévő maszturbátor diszkrét és szexi . Ez egy fogazott szerkezet a jobb tapadás, így akkor is, ha távol a kezét a kenőanyag gél, csak ne csússzon ki. A maszturbátor kinyitása után egy rózsaszín duci konty kandikál ki, ami puha és kellemes tapintású . Te, akárcsak mi, hajlamos leszel megsimogatni őt. Szeretjük a maszturbátor valósághű kialakítását. A száj kifinomult formája úgy néz ki, mint egy igazi női csók .

A huzat semleges és zárható , így nagyszerű hosszú utakra , amit nem csak Ön, hanem kedves fele is értékelni fog. Amikor üzleti útra vagy hosszabb útra indulsz, nem lesz féltékeny, mert tudja, hogy a Nyitott Száj kéznél van. A maszturbátor burkolattal együtt is 19 centiméteres , tehát átlagos méret. Előrehaladottabb uraknak ezért kicsit kisebb lehet. De hidd el, nem kell a gyökerekig nyomulnod egy viharos orgazmusért. Csak találja meg a megfelelő helyet, és az élmény ugyanolyan intenzív lesz. Ha pedig még mindig mély lökésre vágyik, húzza ki az Open Mouth-t a csomagból, és élvezze az izgalmas utazást.

A hüvely belsejében bordák találhatók , amelyeknek köszönhetően játékaid sokkal változatosabbak lesznek, mintha klasszikusan kézzel csinálnád. Próbálja meg szabályozni a nyomást a csomagolás másik oldalán lévő lyukon keresztül, és kényeztesse magát luxus orális szexszel, akár egy partnertől …

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Élethű maszturbátor Open Mouth (19 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem