Betöltés...

Pissing Game szilikon dilator (7 mm)

Ár: 4.955 Ft

A Pissing Game szilikon dilator a tapasztaltabb húgycsőtágítók örömére szolgál, akik tágítás közben ejakulálni szeretnének, vagy a játék átvezető nyílásának köszönhetően nem hagyományos pissing játékokat szeretnének kipróbálni. Értékelni fogja a kedvező árat, amely nem üt lyukat a pénztárcáján.

Tesztelőink beleszerettek a rugalmas, hajlékony, illesztés nélküli formába. A dilátor jól behelyezhető a férfi büszkeségébe, és a BDSM játékok alatt a szilárd golyónak köszönhetően nem csúszik be a húgycsőbe.

A kiváló minőségű, szilikon anyag nem irritálja a bőrt és gyorsan felmelegszik az emberi test hőmérsékletére. A nem porózus szilikon jól tisztán tartható, és gyakran használják az egészségügyben.

A segédeszköz teljesen vízálló kezelése vonzza a vízi játékokat, de a pénisz tágítása zuhany alatt vagy pezsgőfürdőben nem javasolt férfiaknak. A vízből származó baktériumok kellemetlen gyulladást okozhatnak.

Ami a nagyobb átmérőt illeti, a játék kiegészíti a tapasztaltabb urak kollekcióját. A kezdők pedig más modellt is kereshetnek kínálatunkból.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Pissing Game szilikon dilator (7 mm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem