Betöltés...

Szilikonos Sperma Stopper Blue Stick (7,14 mm)

Ár: 4.910 Ft

A gyönyörű kék színű szilikon Spermastopper Blue Stick fokozatosan bővülő átmérővel rendelkezik. A hangosításnak nevezett gyakorlatban milliméterről milliméterre tágul, és irritálja a húgycsövet. A tetején egy golyó található, amely segít hatékonyan megállítani az ejakulációt . A férfiak így egy nem szokványos orgazmusélményt élvezhetnek, amikor egyedül vagy egy partnerrel játszanak.A Szélesebb, 7,14 mm-es átmérő olyan férfiaknak ajánlott, akiknek már van tapasztalatuk a tágítással.

A húgycsőjátékot azok a férfiak szeretik, akik élvezik a pénisz belső stimulációját, ami intenzív élvezetet okoz számukra. Az ezt követő magömlés megszűnése ezután erőteljes és felejthetetlen élménnyé válik a férfiak számára. A hangoztatás szintén az extrém BDSM gyakorlatok kategóriájába tartozik, ahol az alárendelt férfiak kiszolgáltatják magukat domináns felüknek. A tágító egy orvos vagy nővér és egy (nem) engedelmes páciens izgalmas szerepjátékát is megfűszerezi.

A spermadugó kiváló minőségű orvosi minőségű szilikonból készült, és nagyra értékeljük, hogy nem talál rajta éles éleket. A sima tapintású anyag jól hajlítható is, így alkalmazkodik a pénisz anatómiájához. Ne spóroljon a minőségi síkosítóval sem az eszköz behelyezésekor. A tágításhoz a Steril vízbázisú síkosító gélek és olajok a legmegfelelőbb, mivel speciális formulával rendelkeznek, amely megakadályozza a fertőzéseket.

Az eszköz vízálló, így könnyen tisztítható és karbantartható. A legjobb azonban, ha vizes játékhoz nem használunk spermadugót. A Tágításnál fokozott óvatossággal kell eljárni, és a párás környezet nem alkalmas erre a speciális gyakorlatra.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Szilikonos Sperma Stopper Blue Stick (7,14 mm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem