Betöltés...

Sinner hám bilinccsel

Ár: 10.645 Ft

Az Erotikus bilincsek a legnépszerűbb párkapcsolati segédeszközök közé tartoznak, akár lelkes BDSM-szerető vagy, akár csak alkalmanként egy kis kötekedéssel diverzifikálja a klasszikus szexet. És hogy feszegetjük szexjátékai határait, folyamatosan új erotikus eszközöket tesztelünk, amelyekkel mindig új, kicsit más izgalmakat fogunk tapasztalni. Erre is kiválóan alkalmas a Sinner bilincs heveder, amelyet minőségi és masszív kialakítása és univerzális mérete miatt a kínálatunkban szerepeltettünk. Ezért tökéletesen illeszkedik nők és férfiak számára, és könnyű és kemény BDSM-hez egyaránt használhatja .

A bilinccsel ellátott heveder ideális a kezek szoros megkötésére a hát mögött, de a mellkason is . A domináns urak, miközben megkötik partnereiket, élvezik a szabaddá váló mellek látványát, akik egy kis izgalmas kínzásra vágynak . A merev mellbimbók erotikus segédeszközökkel, kézzel vagy nyelvvel való simogatásra ösztönöznek. De érzéki verést is adhatsz nekik intőkkel.

Nagyra értékeljük a pántok kellemes, sima anyagát , amelyek nem vágnak bele a bőrbe. A heveder ezért jól kopott, és huzamosabb ideig tartó használat esetén nem marad nyoma a testnek.

Az állítható öveknek köszönhetően a heveder univerzális mérettel rendelkezik, amely férfiak és nők számára egyaránt alkalmas. Ezért szerepet cserélhet partnerével, és érdeklődéssel viszonozza az élvezetet.

A Sinner vízálló bilincs heveder könnyen tisztítható és karbantartható. Ezért, ha beszennyeződik, egyszerűen törölje le egy nedves ruhával.

Végül megemlítünk egy nagyszerű árat , amely nem menti fel a pénztárcáját.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Sinner hám bilinccsel" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem