Betöltés...

Zenés vibrátor OhMiBod 3.OH Panty Vibe (7,7 cm)

Ár: 49.925 Ft

Az OhMiBod 3.OH Panty Vibe zenei vibrátor bármilyen zene ütemére reagál, és a távirányító hatótávolsága akár 20 méter is lehet, így remek páros játék azok számára, akik az ágyon kívül, például egy bulin keresnek izgalmat. A piacon kapható összes modell közül azért választottuk ezt, mert kialakítása és funkciói miatt ez a legjobb.

Az OhMiBod tökéletes kis csónak formájú, amit fekete csipkebugyiba helyezel, szatén táskában találod a csomagban. Az elefánttesztelők kipróbálták őket, és nem biztos, hogy minden nőnek megfelelnek. Kicsi figurákon lazábbak lehetnek, amit nadrágviselés old meg. Az erősebb nők tudnak egy kicsit nyomni. És mivel az elefántok nem hagyják, hogy az ilyen apróságok eltántorítsák magukat, létrehoztunk egy zsebet az OhMiBod számára a saját bugyinkon .

A kiváló minőségű szerszámok kiváló minőségű szilikonanyagot is tartalmaznak, így ha megérinti az OhMiBod-ot, azt tapasztalja, hogy az sima és puha tapintású.

Lenyűgözött minket a Tease Mode funkció is, amellyel tetszés szerint szabályozhatod a rezgéseket. Az OhMiBod addig vibrál, amíg lenyomva tartja a gombot.

A rezgést a nő állítja be, vagy bárki más, akire rábízza az orgazmusa kulcsát . Ily módon a partner kontroll alatt tartja a partnert, és figyelheti, milyen örömet okoz neki. Egy nő új érzéseket fog tapasztalni, és könnyen orgazmust érhet el viselése közben. A rezgések beleolvadnak a város, étterem vagy bár környezeti zajába. Az egyetlen dolog, ami elárulhatja a titkát, az az arckifejezésed a csúcsponton.

A három szórakoztató móddal és egy újratölthető vezeték nélküli távirányítóval, amely beépített mikrofonnal aktiválja a vibrátort zenével, az OhMiBod 3.OH Panty Vibe intenzív rezgéssel, több pulzusprogrammal rendelkezik, valamint halk és könnyű .

Előnye az USB töltés, amely kíméli a környezetet. A távirányító töltés közben is működik. Minden zsebben elfér, így a partner kivárhatja a megfelelő pillanatot, hogy meglepje partnerét.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Zenés vibrátor OhMiBod 3.OH Panty Vibe (7,7 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem