Betöltés...

Fleshlight Jessica Drake Heavenly vagina (25 cm)

Ár: 28.990 Ft

A Fleshlight Jessica Drake maszturbátor lenyűgözi azokat a férfiakat, akik csodálják Jessica pornószínésznőt. Az elképzelésnek köszönhetően, hogy péniszét az ő vaginájába csúsztatja, erősebb orgazmusban és más élményben lesz része önkielégítés közben, mintha csak a kezükkel maszturbálna.

Jessica Drake művaginája soha nem mond nemet, ezért élvezze vele a maszturbációt, valamint a partnerjátékokat. Minőségi anyagból készült, amely bársonyosan puha tapintású. A tesztelés során a vaginát nem kíméltük, és sértetlenül megúszta. A nyílás egyesek számára szűknek tűnhet, de ennek megvannak az előnyei. Érezni fogja a belső szerkezet minden milliméterét, ami nemcsak az érzékeny makkot, hanem az egész péniszt is izgatja.

A Heavenly belső szerkezete jól átgondolt. A behatolás során egyetlen olyan résszel sem fog találkozni, ami unalmas lenne. 6 kamrából áll, és mindegyik egyedi. A Fleshlight gondol a férfi anatómiájára, így Ön először egy széles mélyedésbe hatol be, amelyet egy keskeny lyuk, majd egy hullámos út követ. Aztán jönnek a bordák, melyek szó szerint felőrlik és eksztázisba vezetik. A legvégén olyan kiemelkedések vannak, amelyek kellemesen izgatják a makkot. A kevésbé fejlett férfiaknak gondot okozhat az idejutás, mert a szerkezet meglehetősen távol van. Ennek ellenére teljes mértékben élvezni fogja a keskeny és maximálisan izgalmas Jessica Drake-et.

Az egyetlen hátránya a kicsit bonyolultabb karbantartás. Kis adó egy ilyen kifinomult szerkezetért, aminek köszönhetően soha nem látott érzéseket fog átélni. De nem fogja ezzel tölteni az éjszakát. Csak néhány percet kell rászánnia. A következő alkalommal visszafizeti…

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fleshlight Jessica Drake Heavenly vagina (25 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem