Betöltés...

Durex Intense Orgasmic – stimuláló gél (10 ml)

Ár: 4.740 Ft

Tapasztalja meg a lélegzetelállító stimulációt szex vagy maszturbáció közben, és vegye be a Durex Orgasmic gélt a játékokba. Mindannyian kipróbáltuk itt az Elephantnál, és kitartunk amellett, hogy fantasztikus! Leginkább a nők dicsérték, akik a férfiakkal ellentétben intenzívebb érzéseket éltek át, amit erős hűsítő vagy melegítő hatásként írtak le. A péniszen kellemesen meleg a gél, de a hüvelyben igazián hatásos.

A gél nem csinál semmit az első néhány másodpercben, de várjon egy kicsit, és érezni fogja a hűvösséget, a forró poklot, esetleg még bizsergést is. Megmozgatja a vért és izgatja az idegvégződéseket, ami a további stimulációval együtt sokkal intenzívebb élményhez és gyorsabb orgazmushoz vezet. Ha egyszer beleszeret a gélbe, nem fog mást kívánni.

Hogyan:
Teremtsen kellemes légkört, és vigyen fel egy-két csepp orgazmikus gélt az ujjaira vagy közvetlenül az intim részekre (klitorisz, hüvely, pénisz vagy mellbimbók) az ampulla-adagoló megnyomásával. Két csepp elég az orgazmushoz, de ha több gélt szeretne, akkor vagy használjon több Orgasmic gélt, vagy először használjon klasszikus síkosítót, utána pedig az Orgasmic gélt.
Az első használat előtt nagyjából tizenöt nyomkodás után sikerült csak kinyomni a gélt, ez azért van, mert a gél sűrű. Először meglepődhet, hogy mi történik odalent. De ha lazít, és hagyja, hogy a gél végezze a dolgát, az élmény kellemes lesz.

A gél hatóanyaga a propilénglikol, amely a bőrre kerülve a vérbőség növekedését okozza. Ez mindenkinél másként fog megnyilvánulni. Egyesek úgy írják le a gélt, mint kellemesen melegítő, míg mások szerint a gél hűsítő. Akárhogy is, az intim részei minden alkalommal érzékenyebbek lesznek, és az élmény intenzívebb lesz.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Durex Intense Orgasmic – stimuláló gél (10 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem