Betöltés...

Menstruációs kelyhek Fun Cup, Explore kit

Ár: 9.860 Ft

Az Explore Kit csomag két Fun Cup csészével két méretben segít a nőknek kiválasztani az ideális csészét, amely kellemesebbé teszi a menstruációjukat. Ezzel az innovatív menstruációs segédeszközzel a hölgyek „napjaik“ alatt soha nem adják fel a wellness vagy szerelmi játékokat.

A csepp anatómiai formája alkalmazkodik a hüvelyen belülre, így jól tartja magát, nem tolódik ki, nem csúszik ki. Ezért a nők kalandra indulnak vele, és nem csak egy túrát próbálnak ki az Amazonas esőerdőjén, hanem egy ejtőernyős ugrást is.

Átlagosan egy nő körülbelül 50–80 ml vért veszít a menstruáció során. Egy A méretű csészébe (rózsaszín) 20 ml, egy B méretű csészébe (kék) 30 ml fér el, így a nap folyamán egyetlen csésze sem fog kicsordulni. Erős menstruáció idején javasoljuk, hogy mindegyiket körülbelül 4 óránként öntse le. Az enyhén vérző nők egész nap viselhetik a poharat, de legkésőbb 12 óra elteltével vegyék ki és öblítsék le. Ezután visszateheti a hálót az ölébe.

A felhasznált kiváló minőségű szilikon anyag nem porózus és hipoallergén. Ezért nem okoz allergiás reakciókat, és nem marad rajta szennyeződés. Szeretjük, hogy a menstruációs csésze nem szárítja ki a hüvely nyálkahártyáját, mint a hagyományos tamponok vagy betétek. A szilikon minimálisra csökkenti a toxikus sokk kockázatát is.

Manapság sok nő álmodik egészséges és kényelmes menstruációról, amely során nem borítaná el a környezetet egy halom nem ökológiai higiéniával. Ezért egyre gyakrabban használnak menstruációs csészét, amelyet többször is, több éven keresztül használhatnak.

A mellékelt textiltáska nem csak a készülék tárolására, hanem utazásra is alkalmas. Ez megkönnyíti a higiéniai cikkek hátizsákban vagy bőröndben való szállítását nyaraláskor vagy kézitáskában a munkába.

Sajnos a készülék többszöri használata is összefügg a karbantartásával, ami főleg közúton (pl. vonaton, repülőn) lehet kicsit bonyolult. De ilyen esetekre nem kell mást tenni, mint bepakolni egy üveg vizet, amivel bárhol kiöblíthetjük a poharat.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Menstruációs kelyhek Fun Cup, Explore kit" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem