Betöltés...

SiliconeBall análdugó golyóval, nagy

Ár: 10.380 Ft

Sokáig kerestük a minőségi szilikon anális dugót belső golyóval és tapadókoronggal, míg végül rátaláltunk a SiliconeBall anális tűre, mely minden elvárásunknak megfelel. Ezenkívül három méretben gyártják. Ezért az anális élvezet kezdőknek, haladóknak és tapasztalt mestereknek tetszeni fog.

A készülék belsejében található fémgolyónak köszönhetően az anális csatlakozó kiválóan alkalmas sétákhoz. De a vad ütemek szerelmesei is értékelni fogják, mert a gyors mozdulatok megrezegtetik a labdát , ami az anális dugóban ringat, és kellemes rezgéseket kelt. A Vénusz golyói ugyanezen az elven működnek.

Szeretjük a tömör tapadókorongot , amelyet bármilyen sima felületre rögzíthet. A dohányzóasztaltól a tükörön át a csempékig a fürdőszobában. Ezért lassan, saját testsúlyod segítségével ülhet rá a segédeszközre, vagy élvezheti a lassú és gyors lovaglást. Minden esetben szabad kezeddel irritálod saját vagy partnered erogén zónáit.

A SiliconeBall anális dugó bevált anatómiai formájú , így egy csepp géllel könnyen behelyezhető. Tanúsított szilikon anyaggal kombinálva egy sima és érzéki utazásra számíthat az orgazmus paradicsomába.

Nagyra értékeljük a vízálló kialakítást , amely megkönnyíti a karbantartást, és kiterjeszti a játékok területét a fürdőkádban vagy a zuhanyozásban is. De amit a legtöbbre értékelünk a tűben, az a három méret. A kicsitől, kezdőknek megfelelő , közepesen át, amivel a tapasztalt szerelmesek is elegendőek, az XL változatig , amely az anális játékok minden mesterét megörvendezteti.

De mivel semmi sem tökéletes, itt sem vétettünk egy kis hibát a tesztelés során. A puha tapadókorong tökéletesen tapad bármilyen sík felületre, de ha megfogod, amikor kihúzod, gyakran összenyomódik. De nem kell mást tenni, mint két ujjal felvenni a tapadókorongot, és a keskeny nyakánál fogva tartani a készüléket. Kihúzva játék lesz.

Állami Egészségügyi Intézet TANÚSÍTVÁNY: Első pillantásra más gyártók anális dugói ugyanúgy nézhetnek ki, mint a SiliconeBall anális tű, de ne tévesszen meg. A felhasznált anyagok általános kialakítása és minősége változó. A nem veszélyes segédeszközöket toleráljuk, a SiliconeBall játék átment az Állami Népegészségügyi Intézet szigorú ellenőrzésén.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "SiliconeBall análdugó golyóval, nagy" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem