Betöltés...

Análdugó Pink Shining – nagy

Ár: 6.570 Ft

A rózsaszín, világító Pink Shining análdugó főként női munkatársainkat nyűgözte le, akik megszerették a nagyszerű anatómiai formáját, kis méretét és a füles talpát. Az análdugó ezért különösen a kissé haladó kezdők számára okoz majd örömet, akik egy kicsit tovább szeretnék feszegetni az anális játék határait. A speciális fluoreszkáló felületnek köszönhetően a segédeszköz lágy zöld fényt bocsát ki a sötétben, így még éjszaka sem téveszti szem elől.

Ha maximálisan szeretné élvezni az análdugó fényességét, a legjobb, ha megvilágítja a játékot lámpa alatt, vagy hagyja tölteni nappali fényben. Ha egy valódi bűvészműsorra vágyik, az análdugót kombinálhatja a Világító erotikus eszközök kategória által kínált egyéb világító segédeszközökkel.

Tetszik nekünk a fül, amely ügyesen van elhelyezve a dugó talpán, mert míg a talp elsősorban biztonsági eszközként működik, amely megakadályozza, hogy a dugó a fenékbe essen, a fül viszont megkönnyíti a manipulációt. Ezért játék közben csak tartsa a fülben az ujjait, és a dugó előre-hátra tolásával stimulálhatja az érzékeny anális falakat, ami fokozza a gyönyörét.

A dugó anatómiai formája megkönnyíti a behelyezését. A keskeny hegy lassan kiszélesedik, így egy csepp síkosítóval az análdugó becsúszik, mielőtt azt mondhatná, hogy elefánt.

Imádni fogja a kiváló minőségű szilikon anyagot bársonyosan puha felülete és nem porózus tulajdonságai miatt, aminek köszönhetően a gyógyászatban is használják.

A teljesen vízálló Pink Shining dugóval jól érezheti magát az ágyban, a zuhany alatt vagy akár a tóban. Otthon érzi magát a vízben, ezért engedjen a varázsának, és engedje át magát a nyilvános izgalmaknak.

Bármely análdugó kellemes mellékhatása a nőknél a szűkebb hüvely. Ezt különösen a férfiak értékelik, akik a behatolás során erős fogást fognak érezni, amitől pillanatok alatt elérik a csúcsot.

Bár le vagyunk nyűgözve a dugó végén található praktikus fültől, találtunk egy hátrányt. Ha szereti anális stimulációval megfűszerezni az irodai munkanapokat, akkor a füles dugó kellemetlen nyomást fejthet ki ülve.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Análdugó Pink Shining – nagy" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem