Betöltés...

Piss Lust anál tágító dugóval (13 cm)

Ár: 11.585 Ft

Az Anal Tunnel Piss Lust a konkurens modellekhez képest nem mozog a fenékben, és megtartja az alakját. Tetszik a funkcionális kerek szemű, kerek szemű dugó is, amely jól zár és könnyen kihúzható. XL átmérőjének és hosszának köszönhetően maximálisan kitölti a popsit. Ezért minden ínyencnek örömet okoz, aki szereti feszegetni a határait, szereti az intenzív nyomást az anális falakra, vagy szeretne felkészülni az ökölvívásra. Az átvezető forma ideális síkosító adagolásához, aranyesővel való játékhoz vagy más BDSM gyakorlatokhoz, mint például a köpködés.

Az alagút kifinomult kúpos formáját a klasszikus análdugók bevált kialakítása ihlette. Nagyra értékeljük, hogy a Piss Lust modell kúpos nyakával tiszteletben tartja az emberi anatómiát, nem csúszik ki a testből és ott marad, ahol kell, még járás közben is. A behelyezés előtt javasoljuk, hogy először egy kisebb anális eszközzel nyújtsa ki a popsiját, és ne spóroljon a minőségi síkosítóval sem. Az alagutat ezután könnyebb behelyezni, még akkor is, ha nincs hegye.

Az anális alagút célzottan a legkeményebb szilikon anyagból készült, amely merev és hajlíthatatlan. Ellenáll az anális falak tapadásának, és nem mozog a testben. Ennek ellenére a felhasznált szilikon megőrizte lágyságát, ami az erotikus segédeszközök legkeresettebb anyagává tette.

Mint már említettük, az átvezető lyuknak köszönhetően az eszköz tökéletes a pisilésre vagy köpésre. Az úriemberek az anális alagútba is ejakulálhatnak, és forró ondójukkal tölthetik meg a másik fél fenekét. Próbáljon ki néhány jégkockát is az alagútba tenni.

A játék vibrációs segédeszközökkel ösztönzi az ingerlést, miközben egy keskeny anális vibrátort tol az alagúton keresztül. Vagy csak vibráld az alagút falát a vibráló játékkal. A rezgés kellemesen át fog terjedni a partnered fenekére.

Értékelni fogja avízálló kezelést mind a tisztítás, mind a vizes játék szempontjából. A víz és más folyadékok nem zavarják az anális alagutat.

Egy kicsit sajnáljuk, hogy az anális alagút nem mindenkinek való. Csak a tapasztalt ínyencek engedhetik meg maguknak az XL méretet .

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Piss Lust anál tágító dugóval (13 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem