Betöltés...

Feltét masszázs vibrátorra Cock Stroker

Ár: 9.300 Ft

Élvezze az izgalmas utazást! A Cock Strokernek köszönhetően nem csak a maszturbáció során fogsz teljesen új érzéseket tapasztalni. A kiemelkedések irritálják a pénisz teljes hosszában, és élvezni fogja a nagyszerű rezgéseket is . Az Elephantban sok maszturbációs fogantyút teszteltünk a masszázsfejekhez, és ez a Cock Stroker tetszett a legjobban. Masszív zselés anyagból készült , így könnyen széteshet, és semmi sem fog történni a cipővel. Kipróbáltuk… Ráadásul elég rugalmas ahhoz, hogy könnyen fel- és levehető legyen.

Az egyetlen apró hátrány, amit találtunk, egy kicsit bonyolultabb karbantartás. A nyúlványok és a redők közé kenőzselé vagy testnedvek leülepedhetnek, ezért szánni kell egy kis időt ezeknek a szennyeződéseknek a eltávolítására. Egy kiselejtezett fogkefével azonban önmagában is működik . Hazánkban a gyengébb karbantartás ellenére ez a hüvely a kiváló minőségű, erős és rugalmas anyagának köszönhetően maradéktalanul győzött. A Cock Strokert kedvenc masszázsvibrátorunkon teszteltük, és remekül illeszkedik . Az egész fejét átöleli és meg sem mozdul. Próbálja ki a hüvelyt az összes vibrációs programmal együtt, és tapasztaljon valami újat. Végül talán csak egy cseh film üzenete hasznos. „Spriccel!“

Miért vettük fel az ajánlatba: A kőboltban vásárlóink gyakran kérdezték, hogy nincs-e kínálatunkban férfi kiegészítők a masszázsvibrátorhoz. Ezért döntöttünk a hálók mellett, és úgy döntöttünk, hogy a kifogyhatatlan számú önkielégítő ujj közül olyat választunk, amelyik megéri. Nos, uraim, meghallgattuk az Ön kívánságait, és ezt a Cock Strokert választottuk a Cock Teaserrel együtt az összes tesztmodell közül.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Feltét masszázs vibrátorra Cock Stroker" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem