Betöltés...

Fleshlight Jenna Haze Obsession vagina (25 cm)

Ár: 28.990 Ft

Jenna Haze pornószínésznő a show-biznisz egyik féktelen sárkánya volt. Kiváló színészi alakításáért számos díjat nyert, így valósághű vaginamásolata nem hiányozhat a szenvedélyes Fleshlight Girls vaginagyűjtők egyetlen gyűjteményéből sem.

A puha tapintású Superskin anyag a női test valódi bőrére fogja emlékeztetni. Ujjbegyeivel körbeveszi a kifinomult vagina minden redőjét, és hagyni fogja, hogy saját izgalma elragadja.

A masszív toknak köszönhetően a fleshlight jól tartható a kézben, és a legvadabb behatolásokat is kibírja. Tehát indítsa el Jenny Haze egyik legendás videóját, és adjon neki valami keményet. Jó tulajdonság a művagina alsó részén található forgószelep, mellyel szabályozhatja a vákuum mértékét az önkielégítőben.

Első pillantásra a belső szerkezet ártatlannak tűnik, de ez ne tévessze meg. Még a legtapasztaltabb tesztelőket is meggyötörte a tesztelés során. Közvetlenül a bejáratnál élvezhetik az urak a szűk nyílás szoros markolatát, majd finom bordázat fogadja őket, amely kellemesen izgatja a péniszt a teljes hosszában. Ezután jön a tűzijátékszerű izgatás jellegzetes kiemelkedések formájában, amelyek a maszturbációs hüvely közepe felé ferdülnek. Ez intenzíven kényezteti a behatoló makkot. Aztán az egész kamra beszűkül, így az urak Jenny Haze szoros ölelésére számíthatnak. A visszaúton a férfiak egy kicsit más stimulációt tapasztalnak. A kiemelkedések visszahúzzák a fitymát, és ezáltal átfutnak a pénisz kantárján. Ezért az élvezet vulkánkitörése nem fog sokáig váratni magára.

A teljes vízállóságnak köszönhetően a művaginával akár a pezsgőfürdőben, fürdőkádban vagy zuhanyozóban is élvezheti a viharos örömöket. Semmi sem indítja be úgy az embert, mint egy reggeli gyorsmenet a fürdőszobában.

A valósághű kialakítást a másolat életnagysága is növeli, beleértve a tökéletesen formázott és hosszú belső hüvelyt. Mind az átlagos méretű csődörök, mind a nagyobb felszereléssel rendelkező alfahímek kiélvezik az eszközt.

A Fleshlight termékeibe nemcsak tesztelőink, hanem elégedett vásárlók milliói is beleszerettek, akik különösen a segédeszközök precíz és minőségi kialakítását dicsérik.

Az egyetlen hátránya ennek a szépségnek a magasabb ára, de a gyönyör ezt megéri. Továbbá kicsit bosszant minket az igényesebb karbantartás is, amelyre minden használat után kicsit több időt kell szánni, de az igazi barátnők sokkal több közös pillanatot igényelnek.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.03.31
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fleshlight Jenna Haze Obsession vagina (25 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem