Betöltés...

Fleshlight Riley Reid Utopia vagina (25 cm)

Ár: 28.990 Ft

A Fleshlight maszturbátor, Riley Reid Utopia örömet szerez a fiatal pornószínésznő minden rajongójának. Uraim, valósítsák meg álmukat, és tapasztalják meg, milyen lenne az igazi szex ezzel a szépséggel. Vagy kényeztesse magát egy képzeletbeli hármassal, és vonja be partnerét a játékokba. Párja kezében a vagina egy erős fegyverré változik, amely a leteríti Önt.

Már az első érintésre beleszeret majd a bársonyosan puha Superskin anyagba, mert az emberi bőrre hasonlít. Az urak így úgy élhetik át a pénisz stimulálását, mint a valódi szexet egy nővel.

A kiváló minőségű műanyagból készült, masszív tok még a vadulást is kibírja. A Fleshlight sikeresen teljesítette a stresszteszteket, és sérülés nélkül túlélte a durvább kezelést is. A tok alján egy forgószelepet talál, amellyel szabályozhatja a hüvely feszességét, és ízlése szerint élvezheti a maszturbációt.

Az Utopia kifinomult, négyzónás belső szerkezete még a legigényesebb férfiakat is felizzítja. A finom bordákkal ellátott bejárati kamra finoman lehúzza a fitymát és kellemesen simogatja a makkot. A második kamrában jellegzetes kiemelkedések várják, amelyek az egész áthatoló péniszt masszírozzák. Készüljön fel egy kemény menetre a hüvely harmadik részében. A puha, kerek dombocskák olyan erősen izgatják a férfi büszkeségét, hogy az urak alig bírják kontrollálni a közeledő orgazmust. Ugyanakkor a szerkezet beszűkül, így a hüvely még jobban megfeszül és körülveszi a behatoló péniszt. Az utolsó kamra keskeny alagút alakú, teljes kerületén bordázott, és vákuumja az orális szexet idézi.

A teljesen vízálló kezelésnek köszönhetően élvezheti a szólójátékokat akár zuhany alatt vagy fürdőkádban is. A meleg víz és a pénisz kellemes masszázsa életnagyságú vaginával fokozza a csúcspont élményét.

A Fleshlight márka a férfi maszturbátorok egyik vezető gyártója nálunk és a külföldi piacokon.

A prémium minőség azonban a vagina magasabb árában is megmutatkozik. Ez az adó a zseniális kivitelezésért és a tökéletes belső felépítésért, melynek köszönhetően az urak erős orgazmusokat élnek át. A karbantartás során kicsit tovább kell gondoskodnia erre a szépségről, mint azt megszokhatta. De semmi olyanról nincs szó, amivel ne birkózna meg.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fleshlight Riley Reid Utopia vagina (25 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem